Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Czy felgi 5x112 z Mercedesa będą pasowały ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko.

Czy felgi 5x112 z Mercedesa beda pasowaly do A4 B7 ?Co z otworem centrujacym w tych autach ? Czy sa rozne .A4 ma chyba 57,1 mm a merc ?

Opublikowano

z tego co wiem merc ma otwór centrujący 67 ale to i tak w niczym nie przeszkadza dajesz pierścienie centrujące i wszystko jest ok :good:

Opublikowano

Teoretycznie powinny pasować, pierścienie kupisz na Allegro za pare groszy. Sprawdz tylko ET.

Opublikowano

Kolega śmiga B7 na felgach z merfca - ale jakich dokładnie to Ci nie powiem - jedynie wiem że na 18 :wink4:[br]Dopisany: 30 Sierpień 2009, 21:18_________________________________________________a wróz to któryś z AMG

Opublikowano

Będą pasowały po założeniu pierścionków dystansowych i dobraniu odpowiedniego ET :good:[br]Dopisany: 31 Sierpień 2009, 07:56_________________________________________________Paweł - bierz że w końcu te BBS ładne jakieś i będziesz zadowolony :kox::good:

Opublikowano
  • Autor

Nie nie to sa felgi BBS CH.Uciekl mi jeden taki komplet a teraz jest kolejny tyle ze wlasnie od Meska.Rozstaw to tak samo 5x112.Otwor centrujacy zalatwi sie pierscieniem wiec to tez nie problem ale jedna ich szerokosc stanowi bariere nie do przeskocziea ;(

Opublikowano

ich szerokosc stanowi bariere nie do przeskocziea ;(

czyli ??? 9" ????

Opublikowano
  • Autor

sa 8,5 cala a powinny byc 8

Opublikowano

sa 8,5 cala a powinny byc 8

ET nie pasuje ??

Opublikowano
  • Autor

Graniczna wartowsc ET dla B7 to 35 w polaczeniu z 8 calowa felga.Te ktore mam upatrzone maja niestety 8,5 cala i jest ryzyko ze z przodu maga wystawa.

Opublikowano

Turdzi - ktoś tu u nas zakładał 18x8,5 ET30 chyba do B7 i pisał, że nic nie ocierało nawet na pełnym załadunku. Felga była Tomason TN4 z tego, co pamiętam. Poszukaj troszkę i osobiście zagadaj :wink4:[br]Dopisany: 31 Sierpień 2009, 12:44_________________________________________________Jako, że dobre serce mam, to pokopałem:

http://www.a4-klub.pl/smf/moja_b7_po_malych_zmianach_20_tdi_avant_2004_r-t23899.0.html

Opublikowano

dziwne

ja mialem u siebie w b5

235/35R19

19" et35 9j

i nic nie wystawalo ani nie tarlo

a w b7 ma niby trzec... e jakos nie chce mi sie wierzyc

Opublikowano

ja u siebie mam 19 na 8 i ET 35 z oponka 235/35 i z przodu jest prawie rowno,z tyłu wejdzie jeszcze smiało dystans 5mm

Opublikowano
  • Autor

nygus25002 a jak ci sie jezdzi na 235/35/19 ? Bardzo twardo ?

Opublikowano

nie ma tragedi i to przy zawieszenu s-line,porownujac do orginalnych kułek 235-45-17 nie ma duzej roznicy moze na poprzecznych nierownosciach troche mocniej podckakuje