aju Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Witam, przymierzam się do montarzu xenonu w halogenach i parę pytań mnie męczy.. - gdzie schować przetwornice - czy gdzieś dostępne są zestawy o barwie poniżej 4K chiał bym żeby świeciły na zółto Na allegro nie mogę znaleść zestawu o barwie 3K
domjenick Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=p3907.m38.l1313&_nkw=xenon+conversion+3000k&_sacat=See-All-Categories tu masz wiele konwersji na zolte halogeny mglowe,a przetwornice schowalem jedna pod zbiornikiem na plyn do spryskow-plastikowymi trytkami do kabli -na pewno znajdziesz miejsce ,. a druga kolo filtra pow,ale mam stozek,wiec miejsca jest wiecej-,jak masz ochote,to mozesz schowac przetwornice w przednim zdezaku-do belki
aju Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2009 trochę nie chcę bawić się w paczki z UK do PL
domjenick Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 trochę nie chcę bawić się w paczki z UK do PL -ja czasem bralem rzeczy z chin i usa-cztery dni i byla-raz chyba po 6 dniach,ale to jakis przypadek,zawsze dochodza i w nienaruszonym stanie,problemem moze byc tylko dostarczenie przez nieodpowiedzialnych dostarczycieli,ale wtedy,jesli cos jest nie tak-nie przyjmujesz,lub zwracasz i wysylaja nastepna-bralem dwa razy ksenony z chin i jakos nie trafilem na kaszane,choc wszyscy mowia,ze lipa,psuja sie itp-okolo roku jezdze na hidach w soczewce i ,jakies pol,moze mniej na halogenach-zadnych problemow,zakloceni itp, problem z podrobkami byl na poczatku,jak sie tylko pokazywaly-teraz "dbaja"o to,zeby sie produkt sprzedawal caly czas,nie to,zebym polecal,czy zachwalal,ale podrobka chinska czasem nie odbiega daleko od oryginalu w niektorych przypadkach-sku***ny zoltki wszystko potrafia dokladnie skopiowac...
aju Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2009 na szczęście znajomy mi dziś zamówił na ebayu.co.uk a za tydzień jedzie do PL z UK więc będzie paczuszka taka jak ma być
dzik8 Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 i co normalnie wsadziles ten xenon w halogen? bo tez kupilem takie audi i planauje wlasnie tak zrobic z tymi halogenami? bez problemu zmiesciles te przetwornice? i jak efekt?
Rekomendowane odpowiedzi