Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Ostrowieckie - Poniedziałek 19:00

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 177,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

o to że 13 grudnia robią wypad do bałtowa na spota ,maja być jakieś wybory i imprezka go godzin wieczornych

Opublikowano

po długiej męce z rejestracją ( nieprawidłowe podanie godziny z zegara :confused4: )

JESTEM :>

Witamy :wink4:

Opublikowano

o to że 13 grudnia robią wypad do bałtowa na spota ,maja być jakieś wybory i imprezka go godzin wieczornych

jedziesz na vag spota ?

Opublikowano

mam akurat wtedy szkołę wiec i tak będę w bałtowie to podjadę zobaczę co i jak

Opublikowano

w sumie jakby pogoda była ok to by można podjechać dawno nie bylem u dinozaurów, szkoda tylko ze nie ma śniegu to byśmy narciarskie konkurencje zaproponowali jakieś :>

Opublikowano

krawcu jedziesz jutro do kielc ????

Opublikowano

jade, jedziemy na 2 samochody, a cos ci załatwic w aso?[br]Dopisany: 04 Grudzień 2009, 20:03_________________________________________________jak cos to dzwon albo pisz 607988750 wyjezdzamy o 7.00

Opublikowano

jak byś mógł to zapytaj o koszta wymiany rozrządu czyli części + robocizna

[br]Dopisany: 04 Grudzień 2009, 21:23_________________________________________________silnik 1.8 T bex ,a i czy da się wymienić bez rozbierania pasa przedniego[br]Dopisany: 04 Grudzień 2009, 21:25_________________________________________________dzięki krawcu za załatwienie mojej sprawy :notworthy:

Opublikowano
dzięki krawcu za załatwienie mojej sprawy

spoko :) przy okazji wreszcie wymienili mi te hałasujące kółeczka jak się cicho zrobiło teraz to aż miło :> kamień z serca

Opublikowano

no panowie chwalic sie co mikołaj wam przyniósł ????? może same rózgi tylko :polew: :polew:

Opublikowano

no panowie chwalic sie co mikołaj wam przyniósł ????? może same rózgi tylko :polew: :polew:

jak juz wspominałem sprzegiełko i 3 gumeczki do mojego audi :polew:

Opublikowano

Jakies plany na dzisiaj ?

Jesli tak to jak odpadam - jade z Miskiem do lekarza do Staszowa i nie wiem o której wróce.

Opublikowano

Dzieje się dziś jakieś "coniebądź" ??

Opublikowano

Witam,

Panowie wiem, że nie to miejsce ale zapytam na ogólnym. Wiecie gdzie w Ostrowcu albo w okolicach można zregenerować turbinę? W Warszawie to droga zabawa a niedługo będę przez tydzień w Ostrowcu i pomyślałem że korzystając z okazji odświeżę turbawkę w mojej audiczce.

Pochodzę z Ostrowca i chętnie poznam oddział świętokrzyski :) mam nadzieję, że w poniedziałek 28 robicie spota :)

[br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 15:11_________________________________________________

jak byś mógł to zapytaj o koszta wymiany rozrządu czyli części + robocizna

[br]Dopisany: 04 Grudzień 2009, 21:23_________________________________________________silnik 1.8 T bex ,a i czy da się wymienić bez rozbierania pasa przedniego[br]Dopisany: 04 Grudzień 2009, 21:25_________________________________________________dzięki krawcu za załatwienie mojej sprawy :notworthy:

Ja wymieniałem rozrząd na początku Bałtowskiej nie pamietam jak się szef nazywa. Zrobili mi za 250 PLN jakieś 2 m-ce temu. jestem zadowolony. Za części krzyknęli mi mega drogo bo 1500 za sprzęgło i 2300 za dwumas. Podziękowałem za takie ceny i kupiłem w hurtowni w Warszawie oryginał LUK sprzęgło 700 i dwumas 1500 :)) +-20PLN

Ale robocizna okazała się dwa razy tańsza niż w warszawie więc skorzystałem i nie żałuję.

PS. Części kupowałem w Hurtowni na ulicy Wrocławskiej w Warszawie. Szefem handlowców jest tam chłopak z klubu z oddziału mazowieckiego TOM77 jak coś potrzebujecie to dzwońcie do niego 604247010 mają naprawdę przystępne ceny.

Rzadko przyjeżdżam do Ostro ale na świeta mogę wam coś podrzucić jak będzie potrzeba :))

Pozdr.

Opublikowano
  • Autor

TOM77 to połowę klubu w graty zaopatruje a na Bałtowskiej mechanior jest spalony-kasę ciągnie a wykonanie uslugi jest do .... , na ilość koleś leci.

Opublikowano

TOM77 to połowę klubu w graty zaopatruje a na Bałtowskiej mechanior jest spalony-kasę ciągnie a wykonanie uslugi jest do .... , na ilość koleś leci.

a nie wiedziałem że ma złą opinię :( mi wymienił dobrze. Ale pewnie miałem farta jak idzie na ilość

Opublikowano

Prezes???????? Spotujemy sie dziś czy nie - jaka decyzja ?? Proponuje nadal Da grasso o 19

Opublikowano

Wielkie dzieki za namiar na KINGSOFT CHIPTUNING :kox:

W Warszawie regeneracja turbo to 1200+500 robocizna

A w KINGSOFT CHIPTUNING 750 regeneracja lub 1150 nowa oryginalna Garreta (tak powiedział) + 250 robocizna

jeżeli oryginał jest w takie cenie to kupuje nową :)