Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Ostrowieckie - Poniedziałek 19:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja dziś nie dam tez rady być ,mam dziś robotę jako szofer ojca

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 177,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja też dziś odpadam niestety. :thumbdown:

Opublikowano

da grasso ?

Opublikowano

a moze zrobi,y pare spocikow na siłowni :) 8zł kosztuje trening i będzie przyjemne z pożytecznym a nie takie objadanie zie przed snem :bicz3: :bicz3: :polew:[br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 18:49_________________________________________________no to zesmy se pospotowali :tongue4:

Opublikowano

Spot był jaki był czyli go nie było....

No w sumie pomysł krawca jest całkiem dobry ja sie wpisuje

Opublikowano

a moze zrobi,y pare spocikow na siłowni :) 8zł kosztuje trening i będzie przyjemne z pożytecznym a nie takie objadanie zie przed snem :bicz3: :bicz3: :polew:[br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 18:49_________________________________________________no to zesmy se pospotowali :tongue4:

ja tez jestem na tak.

Opublikowano

popieram troche ćwiczeń zawsze się przyda

Opublikowano

Bardzo proszę o głos

:)

>> KALENDARZ KLUBOWY <<

Opublikowano
  • Autor

ja bym się na jakąśhalę wbił i w halóweczkę zagrał[br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 16:54_________________________________________________Krawcu mnożna salę w Staszicu wynająć-orjętujesz się może w temacie?

Opublikowano

Może być halówka, może być siłownia, możemy się ustawić na bilard albo nawet na sesję taekwondo :kox: Odrobina aktywności fizycznej jeszcze nikogo nie zabiła :wink4:

Opublikowano
  • Autor

i te zakwasy dnia następnego i następnego-bezcenne :> :>

Opublikowano

To byłby pan pikuś... Kiedyś przez niemal tydzień nie moglem nóg w kolanach zginać - to były dopiero zakwasy :>

Opublikowano
  • Autor

na nogach to pół biedy- zdejmij koszulkę 3 dni po siłowni-łzy same cismą do oczu

Opublikowano

na nogach to pół biedy- zdejmij koszulkę 3 dni po siłowni-łzy same cismą do oczu

Po trzech dniach chodzenia w koszulce z siłowni to się nie dziwię, że miałeś łzy w oczach :> Ludzie Cię nie unikali? :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Dziad

:bicz: :bicz: :bicz: :bicz: :bicz: :bicz:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Po trzech dniach chodzenia w koszulce z siłowni to się nie dziwię, że miałeś łzy w oczach :> Ludzie Cię nie unikali? :naughty:

Opublikowano

w koszulce 3 dni po siłowni niezła jazda :polew: :polew:

Opublikowano

ja bym się na jakąśhalę wbił i w halóweczkę zagrał[br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 16:54_________________________________________________Krawcu mnożna salę w Staszicu wynająć-orjętujesz się może w temacie?

hala kosztuje 38 zł cos mi sie tak o uszy obiło tylko nie wiem czy w okresie zimowym nie bedzie kiepsko z wolnymi terminami, zapytam jutro. tylko ze do gry potrzbujemy tak okolo 10 osob zeby sie nie zabiegac na smierc

To byłby pan pikuś... Kiedyś przez niemal tydzień nie moglem nóg w kolanach zginać - to były dopiero zakwasy :>

zakwasy to dobry objaw czujesz ze zyjesz :>

[br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 20:31_________________________________________________

w koszulce 3 dni po siłowni niezła jazda :polew: :polew:

nigdy nie stałem tak blisko naszego prezesa to nie wiem ale jak lubi to czemu nie :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

chyba że umierasz :decayed:

w razie czego jutro podjadę do 4 i Bronka i tam zapytam. na 7mce też można zapytać

Opublikowano

Nie możemy zacząć od czegoś mniej wymagającego... np.jakiś basen podczas gdy krawcu bedzie swoje uczennice trenował ?