Opublikowano 31 Grudnia 200916 l No to szczęśliwego nowego 2010 roku ni i żeby był lepszy dla wszystkich niż ten co się kończy :> :>
Opublikowano 31 Grudnia 200916 l Co by radar Was omijał, Co by waha tańsza była. Aby jeździć można było, Tak jak Audi zasłużyło. Żeby klekot, nowy, stary, Zawsze jeździł jak Ferrari, Albo lepiej, był jak Hamer, Nie do zdarcia na opale. Benzyniaki, były za to, Jak lotnictwa siły z NATO. Ale nie, jak nasze efy bojowe, Tylko szybkie, zwinne, naddźwiękowe. Tego na rok 2010 życzę, Wam wszystkim forumowicze.
Opublikowano 1 Stycznia 201016 l witam i pozdrawiam , czy w ostrowcu znajde jakis warsztat z VAG-iem?? pozdro
Opublikowano 2 Stycznia 201016 l Będę musiał chyba dziś zatankować. Aż się boję szczerzącej zęby akcyzy... ;(
Opublikowano 4 Stycznia 201016 l Ja jestem napewno zbiurka jak zwykle Da grasso a moze by tak o 18 bo mi sie baba drze ze po nocach sie dzies wlucze jak wracam o 22
Opublikowano 4 Stycznia 201016 l Ja jestem napewno zbiurka jak zwykle Da grasso a moze by tak o 18 bo mi sie baba drze ze po nocach sie dzies wlucze jak wracam o 22 Ja na 18 nie wiem czy "wstane" moze tak 18.30 ?
Opublikowano 4 Stycznia 201016 l ja jade na narty to zajade w drodze powrotnej delikatnie pewnie spozniony no chyba ze bedzie mało ludzi i bede szybko jezdził hej max i co znalazłes cos :)
Opublikowano 4 Stycznia 201016 l Dudi - weż ze sobą tą GT-ówke to oblookamy ją. Wiec 18,30 DaGrasso ?
Opublikowano 5 Stycznia 201016 l Autor dałem radę na 21,30 dojechać i spot zaliczony :> :> :> :> :> na następny pierwszy przyjadę no może drugi