Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Ostrowieckie - Poniedziałek 19:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

z grubej rury trzeba zacząć :kox:

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 177,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

max ma racje trzeba troche forme podszlifowac bo skonczymy na pierwszym treningu no a poza tym nie mamy 2 skladow przypominam ponownie :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

dosztukowałoby się ale niech będzie może basen

Opublikowano

ta i skonczymy w dzakuzi hlehle [br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 21:58_________________________________________________Marcin co tam ci w kingsofcie powiedzieli mechaniory ?

Opublikowano

na basenie też nie poszalejemy bez formy :no: ja bym od siłowni zaczął na początek [br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 22:29_________________________________________________i co jeszcze kto umie pływać a kto topić sie :> :>

Opublikowano
  • Autor

że to weżyk łączący servo z nieszczsną pompą vaku

ta i skonczymy w dzakuzi hlehle [br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 21:58_________________________________________________Marcin co tam ci w kingsofcie powiedzieli mechaniory ?

Opublikowano

jestem ciekawy czy maja racje ? a jak w ogole odczucia po wizycie u nich?

Opublikowano
  • Autor

Koleś jest spoko. mówił konkretnie.

miejmy nadzieję że ma racje-już mi Jacekpompe vaku zmienił i jest gorzej niż było wieć mam WIELKĄ nadzieję że to jest to. Ewidentnie syczy przewód-już się kończy-wymienię i zobaczę co dalej :wallbash: :wallbash:

chcę moje stare dobre zielone B5-prócz wachaczy było niezawodne :polew:

jestem ciekawy czy maja racje ? a jak w ogole odczucia po wizycie u nich?

Opublikowano

Nie kupuj a4 podobno maja c**j...e zawieszenie :polew: :polew:

A tak naprawde to ja mam juz 1.5 roku zalozone wachacze MS i naprawde ich nie oszczedzam na dziurach bo ja lubie zapier....c :kox: i daja rade .Kupuj B5 ....RS4 :wink4: A co tam slychac u moich ziomali czekam na snieg to robota stanie i bym na spota zawital bo tutaj w Skierniewicach lipa ze spotami moze do Lodzi polece :gwizdanie: mam tylko 65 km :wink4:

Opublikowano

nie no Krawcu ....

transwestyte jakiegoś podsyłasz i goscia co się w solarce zaciął :naughty:

Ja chyba wole konie ...

mechaniczne oczywiście ! :>

Opublikowano

nie no Krawcu ....

transwestyte jakiegoś podsyłasz i goscia co się w solarce zaciął :naughty:

Ja chyba wole konie ...

mechaniczne oczywiście ! :>

haha to tak co by nie przesadzić z tym treningiem :> tak jak ze wszystkim

[br]Dopisany: 11 Grudzień 2009, 14:20_________________________________________________noi z solarium :polew:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2009, 14:22_________________________________________________http://demotywatory.pl/page/2

Opublikowano

Ten koles to taki strzaskany opalenizna bo przed zawodami , zeby tak wygladac trzeba zjesc 2 wagony ryzu i wagon sterydow .A laska ma ciekawe piersi :kox:

Opublikowano

to co spotykamy sie jutro na siłowni o 19:00 ja bede napewno. fitness centrum na słoneczku tam gdzie kiedys był sabat

Opublikowano

No i mnie strzeli.

A w zasadzie strzeliło.

I nie mnie, tylko szybie. Szybę. Przednią.

Czy ktoś miał doświadczenia jakoweś z wymianą przedniej szyby w Ostrowcu? Po prawdzie bardziej będę pewien fachowości, jak pojadę do Jaana w Kielcach, ale nie wiem jeszcze, ile mi tam zaśpiewają... ;(

Opublikowano

Krawcu chetnie bym podskoczyl na silownie ale nie dam rady . Szkoda ze nikogo nie bylo z was na spocie VAG bylo z 27 autek ,bylismy w Baltowie ale jakos z wami bylo by mi razniej :confused4: Kolega z KingSoftu zrobil mi logi dynamiczne wpozo koles :good:

Opublikowano

No i mnie strzeli.

A w zasadzie strzeliło.

I nie mnie, tylko szybie. Szybę. Przednią.

Czy ktoś miał doświadczenia jakoweś z wymianą przedniej szyby w Ostrowcu? Po prawdzie bardziej będę pewien fachowości, jak pojadę do Jaana w Kielcach, ale nie wiem jeszcze, ile mi tam zaśpiewają... ;(

ja wymieniałem kiedys szybe na kilinskiego nie pamietam nazwy firmy ale jest obok sklepu z plytkami i innymi badziewiami do łazienki to jest chyba jeszcze prZed autocentrum i hurtownia siginal w podworku troszke trzeba wjechac i jest taki niepozorny garaz szybko i sprawnie a ceny to sie spytasz.

Krawcu chetnie bym podskoczyl na silownie ale nie dam rady . Szkoda ze nikogo nie bylo z was na spocie VAG bylo z 27 autek ,bylismy w Baltowie ale jakos z wami bylo by mi razniej :confused4: Kolega z KingSoftu zrobil mi logi dynamiczne wpozo koles :good:

a stok juz czynny nie widziałeś moze ? ja to w niedziele to zawsze jestem martwy towarzysko :)

Opublikowano

nie wymieniaj szyby na kilinskiego bo ja tam wymieniałem i kolesie mi oba błotniki porysowali a i ceny tez nie za niskie maja ,koles w starachowcach dobry w te klocki jest i ma w miare dobre ceny , na spota w bałtowie nie dotarłem bo po 11 skonczyły mi sie zajecia

Opublikowano

Robimy coś dzisiaj? Z siłką czy basenem to raczej opadam w tym tygodniu a wiec jakieś inne alternatywy ?

Opublikowano

Robimy coś dzisiaj? Z siłką czy basenem to raczej opadam w tym tygodniu a wiec jakieś inne alternatywy ?

to moze sauna jak to mowia dobra na wszystko :)