Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Ostrowieckie - Poniedziałek 19:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja wiem ale nie powiem :tongue4: :tongue4:

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 178,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Ja dzis foty pod ogłoszenia robiłem

A zgadnij co jest na czołowym miejscu na liście następców B7-ki

wiem B8 :)

albo jakiś Leonid[br]Dopisany: 03 Sierpień 2010, 21:15_________________________________________________poprosze tu link do ogłoszenia

Opublikowano

Kurcze, chyba przyjdzie mi przepisać się do jakiejś frakcji skarżyskiej czy kieleckiej, bo tu się robi ostrowiecki odłam Leon-Klubu :polew:

Opublikowano

mm.max za próbę duntu :bicz: :bicz: :bicz: :bicz:

a reszta za to że prezes musiał na piechote z pracy wracać jak Wy się potowaliście :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3:

- a to szanowny Pan Prezes nie ma fonu zeby zadzwonić i spotownie pod brame fabryki przenieśc ?? ?? ?? :evil::kox:
Opublikowano

hej mam prosbe do prezesa zeby mnie z klubu nie skreslal :) jestem na wakacyjnym biegu i jeszcze ze 2 spoty niestety opuszcze pozdrowienia dla audi-seat klubu :)

Opublikowano

My ostatnio prezesa chcieliśmy odwołać wiec krawcu spoko najpierw on pójdzie w swoją stronę wytyczoną przez opozycję prospotową

Opublikowano
  • Autor

Maciek jako jeden z pierwszsych dwóch-Twoja nieobecność w 100% jest usprawiedliwiona bez podawania przyczyny :):hi:

hej mam prosbe do prezesa zeby mnie z klubu nie skreslal :) jestem na wakacyjnym biegu i jeszcze ze 2 spoty niestety opuszcze pozdrowienia dla audi-seat klubu :)

Jacek przyszło mi to do głowy ale dopiero jak z buta wracałem do domu :) -reflex szachisty

A jak już o tym mowa-ponieważ jest sezon urlopowy(rozumieć mam zastępstwo-dwa tygodnie drugiej zmiany) mówie wszech i obec oraz kieruję prośbę do Szanownego Grona Spotowiczy o usprawiedliwienie mej nie absuncji w przyszły poniedziałek :(

Opublikowano
Maciek jako jeden z pierwszsych dwóch-Twoja nieobecność w 100% jest usprawiedliwiona bez podawania przyczyny

miedzy nami prezesami hehehe

Opublikowano
  • Autor

Kłaniam się PAnie Prezesie :hi:

Maciek jako jeden z pierwszsych dwóch-Twoja nieobecność w 100% jest usprawiedliwiona bez podawania przyczyny

miedzy nami prezesami hehehe

Opublikowano

Prezesie gadaj i to szybko jaką furę kupiłeś bo jestem ciekaw !!!

Opublikowano
  • Autor

Czarną

Prezesie gadaj i to szybko jaką furę kupiłeś bo jestem ciekaw !!!

[br]Dopisany: 05 Sierpień 2010, 21:14_________________________________________________ :tongue4: :tongue4: :tongue4:
Opublikowano

Teraz to wszyscy będą tajemniczy na naszych spotach.

Krawcu przedwczoraj widziałem twoją furę porzuconą nieładnie w krzakach .... co to sie dzieje o samochody sie dba a nie w krzakach parkuje

Opublikowano
  • Autor

Teraz to wszyscy będą tajemniczy na naszych spotach.

Krawcu przedwczoraj widziałem twoją furę porzuconą nieładnie w krzakach .... co to sie dzieje o samochody sie dba a nie w krzakach parkuje

a po co się w krzaczorch staje avantem??

Opublikowano

Jak Krawcu bedzie sprzedawał auto to pierwszy dopisze sie do ogłoszenia ze nie było zadbane bo w krzakach stało byle jak byle gdzie

Opublikowano
  • Autor

jak Krawcu będzie sprzedawał to od stania w krzakach cały bagażnik będzie wytarty :polew: :polew:

Opublikowano

a postawilem przy drodze co by prezes mial czym wrocic jak bedzie z pracy szedl :polew: :polew: :polew: kluczyk jak zwykle pod wycieraczka :wink4:

ale w miedzyczasie kupil fure noi caly misterny plan w piz*u :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Fura prezesa śmierdzi bezołowiem feeeeeeeeeeeeeeee

Oficjalna prezentacja fury poniedziałek po 22

Opublikowano
  • Autor

Cholera żębym wiedział że taki plan jest to bym nie kupował

a postawilem przy drodze co by prezes mial czym wrocic jak bedzie z pracy szedl :polew: :polew: :polew: kluczyk jak zwykle pod wycieraczka :wink4:

ale w miedzyczasie kupil fure noi caly misterny plan w piz*u :polew: :polew: :polew: