Opublikowano 2 Stycznia 201313 l To kawał chu&^&* z tego kierownika!!!!! No wreszcie dziurę zatkasz :decayed:
Opublikowano 2 Stycznia 201313 l Siema. Wszystkim wszystkiego najlepszego w nowym roku. Nie wiem, czy będę pracował bo zostałem szczęśliwym tatusiem Gratulacje!!!!!
Opublikowano 2 Stycznia 201313 l Autor a to naprawdę miły Facet :ranting::blowup:Przemek to ja poproszę grill dolny z a6c5 polift :decayed::decayed::decayed: kiedy przyjechać ? Do A6 od 01-05r. jakieś 37-45 zł na jutro mogę mieć. l w oczekiwaniu:) Przemek będę potrzebował klocków na tył Textara Chłopok Passat po lifcie, klocki standard bez czujników? textar jakies 85, bosch 65 biorę daj znać to pojadę .
Opublikowano 2 Stycznia 201313 l Marcin, gdzieś dopiero na poniedziałek. Dam Ci znać jak będę miał w rękach. Bo przez weekend inwentura.
Opublikowano 2 Stycznia 201313 l Autor Uuu to fajnie będzie niech będzie na,poniedziałek żeby się znowu ze mnie nie śmiał tem Wesołek. Panowie Ojciec Założuciel Mr Krawcu będzie w,poniedziałek więc pełna mobilizacja
Opublikowano 3 Stycznia 201313 l Pikuś gratuluje chłopaka jak tam spisz po nocach. Ja tez wskoczyłem od nowa w pieluchy ostatnio hehe, całe szczęście mój już śpi od 2 tygodni w nocy. Gratulacje przekaż także żonce, bo to ona odwala tą mniej przyjemną cześć
Opublikowano 3 Stycznia 201313 l Krawcu witamy w nowym roku :decayed: hehehe "Wesołek"dobre:grin::grin: Pikuś termostat wsadzony i temp wreszcie szybko wchodzi na 90:banan:
Opublikowano 4 Stycznia 201313 l Autor to będą te Łukasz pamiętasz? AUDI A4 AVANT 8E B6 B7 2000-2007 SPOILER TUNING (2855903956) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Opublikowano 5 Stycznia 201313 l Dziękuję wszystkim :hi:Ze spaniem nie jest źle, myślałem, że będzie gorzej, chyba że to przede mną Łukasz, odwilż przyszła to widzę, że i montaż przesunąłeś w czasie. Ja w końcu po inwentaryzacji.
Opublikowano 6 Stycznia 201313 l Montaż przesunął się sam bo mnie choroba dopadła :facepalm: Teraz olej zmieniony i temp też szybko łapie tak jak powinno być :decayed: Widziałem że auto stało pod pracą bo byłem po sąsiecku
Opublikowano 6 Stycznia 201313 l Autor Jutro mnie nie będzie. Jadę jutro na 14 do,pracy bo mam mega zaległości za 2012 jeszcze
Opublikowano 6 Stycznia 201313 l Jutro mnie nie będzie. Jadę jutro na 14 do,pracy bo mam mega zaległości za 2012 jeszcze Weź urlop na telefon i dawaj na spota :wink:
Opublikowano 8 Stycznia 201313 l Autor Jutro mnie nie będzie. Jadę jutro na 14 do,pracy bo mam mega zaległości za 2012 jeszcze Weź urlop na telefon i dawaj na spota :wink: kur....wa jeszcze dzisiaj jebałem nadgodziny-wszystko w czynie społecznym :thumbdown: ---------- Post dopisany at 22:39 ---------- Poprzedni post napisany at 22:34 ---------- Segin Seginy Mercedes AMG VW AUDI cult german 225/35/18 nie bbs Gdańsk ? Tablica.pl Felgi Aluminiowe,Alufelgi AUDI 18 cali Ostrowiec Świętokrzyski ? Tablica.pl :whistling:
Opublikowano 8 Stycznia 201313 l Autor czyn społeczny jak za komuny:facepalm::facepalm: co zrobisz - trzeba zostać jeszcze się cieszyć :doh:
Opublikowano 8 Stycznia 201313 l OKAZJA BMW 335i 387KM 530Nm! Black Carbon! KRAKÓW (2931729855) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. auto które lubisz
Opublikowano 9 Stycznia 201313 l Felgi Aluminiowe,Alufelgi AUDI 18 cali Ostrowiec Świętokrzyski ? Tablica.pl spodobały się Marcinie?
Opublikowano 9 Stycznia 201313 l czyn społeczny jak za komuny:facepalm::facepalm: Ech fajnie Łukasz to być na swoim jak się do kogoś idzie robić to lepiej pare godzin w czynie społecznym niż potem latać za robotą...