Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Ostrowieckie - Poniedziałek 19:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o Kielce Marcinie :) Dzieki w takim razie.

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 178,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pany, ruszycie dziś d*py na spota?

Opublikowano
  • Autor

gdzie robić regenerację magła/przekładni?

łódz?

Opublikowano

kupić używaną za mniejszą kasę niż regenerować

Opublikowano
  • Autor

tak się chyba skończy- przekładnia to to samo co magiel? :decayed:

---------- Post dopisany at 22:36 ---------- Poprzedni post napisany at 22:35 ----------

kupić używaną za mniejszą kasę niż regenerować

co tam słychać?

---------- Post dopisany at 22:37 ---------- Poprzedni post napisany at 22:36 ----------

Pany, ruszycie dziś d*py na spota?
mam 11dni urlopu :decayed::decayed::decayed:

ale jak wrócę coś zrobimy :naughty: I HOPE :decayed::decayed:

jak łolło?

Opublikowano

tak,to jest to samo,

ja też chce 2 tyg urlopu :decayed::decayed::decayed:

zamień się bo Tobie urlop nie jest potrzebny :decayed::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano
  • Autor

Nie bedZie ktos na kielce leciał dzisiaj albo jutro? Jak tak to call

Opublikowano

Marcin jutro jestem w CK a dzis zajade na ostrowiec co potrzebujesz?

---------- Post dopisany at 16:26 ---------- Poprzedni post napisany at 16:21 ----------

BTW Bolek auto zmieniłeś czy ukradłeś komuś?:wink: A może się mi wydawało i to nie Ciebie widziałem w czarnym Volvo?

---------- Post dopisany 25-07-2013 at 06:09 ---------- Poprzedni post napisany 23-07-2013 at 16:26 ----------

mms_img1724845450.jpg

Ot zdjęcie z wczorajszego spota :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dobrze widziałeś

---------- Post dopisany at 17:56 ---------- Poprzedni post napisany at 17:55 ----------

Marcin łolło bardzo dobrze,barkuje mi tylko 4x4

---------- Post dopisany 05-08-2013 at 17:30 ---------- Poprzedni post napisany 25-07-2013 at 17:56 ----------

Psy d*pami tu szczekają,a wrony mają rondo!!!

Opublikowano
  • Autor

jutro spot??? u mnie pod garażem ok 19? będę czarnucha pastował :decayed::decayed::decayed::decayed::decayed:

Opublikowano

może się pojawię,będe wracał z Kszo to pewnie zajadę

Opublikowano
  • Autor

Pierd.. TAKI gorąc idę spać.

Opublikowano

o 19 jest już chłodniej,jak bedziesz tak czekał to w pażdzierniku wypastujesz :) a miłem Ci pomóc i czekałem pod garażem

Opublikowano

Witam wszystkich.

Przepraszam, że piszę w takim miejscu ale tu mam większe szanse że ktoś z Ostrowca zobaczy tą wiadomość :decayed:

Potrzebuję jakiegoś fajnego autka z kierowcą na swój własny ślub :kwasny: Oczywiście odpłatnie :naughty:.

Kto byłby chętny i dysponował jakimś ładnym powiedzmy A6? Jak A6 się nie znajdzie to może jakieś A4 B7? Oczywiście im większe tym lepsze i nie kombi ;>

Data ślubu to 14.09.2013, godzina 16, oczywiście w Ostrowcu Św.

Chyba, że ktoś ma inne ciekawe autko, które można by było wykorzystać do wspomnianego celu. Jakbyście popytali wśród znajomych też byłoby fajnie :decayed:

Nie zamierzam wynajmować na skromną uroczystość żadnej limuzyny itp. dlatego Was proszę o pomoc. Nie ukrywam, że kasa też się liczy ale myślę że jakoś byśmy się dogadali. Propozycje proszę wysyłać na PW wraz z linkami do fotek autka w miarę możliwości lub na maila [email protected].

Z góry dziękuję kolegą za okazaną pomoc.

Opublikowano

witam Ostrowiec,16.08 bede u was bo moja żonka z tamtąd pochodzi ,wiec jedziemy na kilka dni ,jak byscie robili jakiegos spota to piszcie podjade na bajere

Opublikowano
Witam wszystkich.

Przepraszam, że piszę w takim miejscu ale tu mam większe szanse że ktoś z Ostrowca zobaczy tą wiadomość :decayed:

Potrzebuję jakiegoś fajnego autka z kierowcą na swój własny ślub :kwasny: Oczywiście odpłatnie :naughty:.

Kto byłby chętny i dysponował jakimś ładnym powiedzmy A6? Jak A6 się nie znajdzie to może jakieś A4 B7? Oczywiście im większe tym lepsze i nie kombi ;>

Data ślubu to 14.09.2013, godzina 16, oczywiście w Ostrowcu Św.

Chyba, że ktoś ma inne ciekawe autko, które można by było wykorzystać do wspomnianego celu. Jakbyście popytali wśród znajomych też byłoby fajnie :decayed:

Nie zamierzam wynajmować na skromną uroczystość żadnej limuzyny itp. dlatego Was proszę o pomoc. Nie ukrywam, że kasa też się liczy ale myślę że jakoś byśmy się dogadali. Propozycje proszę wysyłać na PW wraz z linkami do fotek autka w miarę możliwości lub na maila [email protected].

Z góry dziękuję kolegą za okazaną pomoc.

MAm ładne,prawie nowe czarne Mondeo napisałem PW.Pisz albo dzwoń 508393665

Opublikowano
  • Autor
o 19 jest już chłodniej,jak bedziesz tak czekał to w pażdzierniku wypastujesz :) a miłem Ci pomóc i czekałem pod garażem
daj spokój padłem jak długi:doh::doh::doh::doh:

---------- Post dopisany 13-08-2013 at 06:48 ---------- Poprzedni post napisany 10-08-2013 at 16:14 ----------

Co myślicie AUDI S4 B5 AVANT 2.7 BiT FULL OPCJA JEDYNE TAKIE ! (3458362246) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ?

Chyba przyszła pora nw jakieś zmiany :kox:

---------- Post dopisany at 06:49 ---------- Poprzedni post napisany at 06:48 ----------

Co myślicie AUDI S4 B5 AVANT 2.7 BiT FULL OPCJA JEDYNE TAKIE ! (3458362246) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ?

Chyba przyszła pora nw jakieś zmiany :kox:

Opublikowano

Bierz Marcinie. :decayed:

Opublikowano

Prezes zamówiłeś te ramki klubowe czy nie ???

Opublikowano
  • Autor

eeee zapomniałem :decayed::decayed::decayed:

szukam chętnego do pomocy przy zmianie samych tarczi klocków (ja podaję browar) :naughty::naughty::naughty: