Jeton Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 Witam serdecznie. Mam problem dotyczący bluetootha. Po podłączeniu wszystko ładnie działa ale bez całej książki telefonicznej na fisie. Dokładnie jest około 15 numerów z pod litery A (ale nie wszystkie z pod tej litery). Sprawdziłem w telefonie że wszystkie numery mam zapisane w pamięci telefonu a nie na karcie SIm. Więc skąd widzi tylko parę numerów? Pozdrawiam
Cineksik Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 z tego co pamiętam to powinny być zapisane właśnie na karcie SIM, ale może się mylę jest na forum
Jeton Opublikowano 2 Września 2009 Autor Opublikowano 2 Września 2009 powinny być zapisane właśnie na karcie SIM No właśnie też o tym czytałem ale skąd wzięły się kontakty w fisie jeśli nie ma ich na karcie SIM?
Cineksik Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 i jeszcze jest to zależne od modelu modułu Bluetooth'a - najmniej problemów jest z tym z literką Q
Jeton Opublikowano 2 Września 2009 Autor Opublikowano 2 Września 2009 i jeszcze jest to zależne od modelu modułu Bluetooth'a - najmniej problemów jest z tym z literką Q Jak to sprawdzić? Trzeba coś demontować?
Cineksik Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 VAGiem sie da, szukajka :gwizdanie:
KOval81 Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 A jak nie masz dostępu do VAGa, to rozbierasz całą podłogę po stronie pasażera i pod spodem jest opakowanie z BT Na module jest numer i możesz sobie sprawdzić. Sprawdź sobie, ale z tego, co pamiętam, to numery nie mogą być jednocześnie w 2 lokalizacjach(telefon i SIM).
Cineksik Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 masz instrukcję jak to zrobić VAGiem: http://www.nsxjr.com/docs/RNS.pdf , strona 40
Jeton Opublikowano 7 Września 2009 Autor Opublikowano 7 Września 2009 No więc sprawdzałem z numerami na karcie i na telefonie. Przy pierwszym podłączeniu numery były w tylko w telefonie i niestety widać tylko 20 pierwszych numerów. Sytuacja nie zmienia się jeśli telefony są na karcie i odwrotnie. Nie wiem o co chodzi. Może ma felerną książkę adresową.
Cineksik Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 no i jest wszystko OK, po prostu masz podstawowy moduł BT
AndyN Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/b6b7_instalacja_fabrycznego_modulu_bluetooth-t32362.0.html
Rekomendowane odpowiedzi