wmazur Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 Witam mam pytanie czy można wgrać menu po polsku do Audi A4 2006 r, może zmieniał ktoś jak to można zrobić i gdzie i ile kosztuje pozdrawiam
letallec Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 Gdzie dokladnie chcialbys miec j. polski? FIS, RNS-E, Telefon,...
wmazur Opublikowano 3 Września 2009 Autor Opublikowano 3 Września 2009 no najlepiej w nawigacji ten cały wybór i obsługa aby była w języku polskim
letallec Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 Chodzi Ci o nawigacje w FIS, czy RNS-E?
marko225 Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 ja tez bym sie z checia dowiedział ile takie cos w audi a4 2004rok i chodzi mi o navi a Fis i RNS-E nawet nie wiem co to jest:(
jacekm Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 ja tez bym sie z checia dowiedział ile takie cos w audi a4 2004rok i chodzi mi o navi a Fis i RNS-E nawet nie wiem co to jest:( Wpisz w szukajkę FIS, później RNS-E i zbraknie Ci dnia by wszystko przeczytać. Troszkę chęci
stempel72 Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 Dnia zabraknie, a tłumaczenia i tak nie znajdziesz. Popatrz na Alledrogo, tam się ogłaszają.
akjam Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 Pierwsze podstawowe pytanie: Jaką masz nawigację? Jak już ktoś wyżej wspominał. :gwizdanie: Chodzi Ci o nawigacje w FIS, czy RNS-E? FIS to między licznikami a sterowanie jest w środkowym tunelu obok ręcznego a RNSE to taki duży wyświetlacz 6,5 cala na środkowym tunelu po prawej stronie kierownicy. Jak już będziesz wiedział co masz to będziesz też wiedział czego szukać jeśli chodzi o tłumaczenie. I koledzy dobrze Ci radzą abyś użył szukajki na przyszłość.
Madas Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 Malik chyba założył wątek w tym temacie
qwert940 Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Chciałbym zmienić język w RNS-E, jak i FIS. Macie może jakieś namiary na płytkę polonizacyjną? Czy to niebezpieczny proces i czy powoduje jakieś późniejsze komplikacje(np. problemy z nowymi nawigacjami)?
Cineksik Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 masz chodzby tutaj: http://www.a4-klub.pl/smf/all_polskie_menu_do_navi_rnse_mmi_rnsd_krakowwwa_itd-t76627.0.html jest jeszcze pełno ogłoszeń na allegro, co do płytki polonizacyjnej to nie wiem czy takowa istnieje
pav7 Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 masz chodzby tutaj: http://www.a4-klub.pl/smf/all_polskie_menu_do_navi_rnse_mmi_rnsd_krakowwwa_itd-t76627.0.html jest jeszcze pełno ogłoszeń na allegro, co do płytki polonizacyjnej to nie wiem czy takowa istnieje są są takie płytki -polonizacyjne- w googlach jest wszystko ... są mapy itd itp
stempel72 Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 pav7, może za podaj jakiś link.
Rekomendowane odpowiedzi