Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Koncepcja na pomalowanie Audi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Połączyłem sobie ten czarny mat z białym matem na szybciora w Photoshopie..i..jednak fajnie to wygląda :> :> :good:

Opublikowano

mi szczerze mat jakos nie za bardzo podchodzi... wole jak czarny sie blyszczy szczegolnie po woskowaniu :naughty: jakis uzytkownik mial kiedys b5 avant i ostro przy niej grzebal i wlasnie on mial biale auto i czarny dach,pamietam ze na jednym zdjeciu mial audi bez lusterek :gwizdanie:

chodzi Ci o ten

http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_audi_s4rs4_auto_do_sprzedania-t27120.0.html

Połączyłem sobie ten czarny mat z białym matem na szybciora w Photoshopie..i..jednak fajnie to wygląda :> :> :good:

Pochwalił byś sie efektem :naughty:

A co chodzi o czarny mat to wygląda nawet nawet :wink4:

0110yv3.th.jpg

Ale czarne A4 z białym dachem hmm nie moge sobie wyobrazić :mysli:[br]Dopisany: 07 Wrzesień 2009, 23:57_________________________________________________Znalazłem B5 z białym dachem :naughty:

dsc09864small7ec51tm9.th.jpg

dsc09863smallfa204ry1.th.jpg

Opublikowano
  • Autor

Kowi o te audi mi chodzilo i o te ostatnie zdjecie :) a te b5 co pokazales to pomysl na pomalowanie jest mniej wiecej taki ale ten bialy kolor jest jakis brzydki :kwasny: mi chodzi o taki bíaly jaki jest teraz modny - to chyba jest perlowy bialy :mysli: do tego gleba i duze laczki i jest :kox:

Opublikowano

do tego gleba i duze laczki i jest :kox:

bez tego to nawet do malowania w ten sposób bym nie podszedł

A co do białego w sensie biały to chyba bez virtuala sie nie znajdzie :no:

Opublikowano

[...] mi chodzi o taki bíaly jaki jest teraz modny - to chyba jest perlowy bialy :mysli: do tego gleba i duze laczki i jest :kox:

W takim kolorze wychodzi teraz Q7 z tego roku... :kox:

Opublikowano

Kowi87, ale to tak na szybciora było, nie ma co oglądać ;P

[...] mi chodzi o taki bíaly jaki jest teraz modny - to chyba jest perlowy bialy :mysli: do tego gleba i duze laczki i jest :kox:

W takim kolorze wychodzi teraz Q7 z tego roku... :kox:

Jeśli ma być taka biel, to do niej tylko i wyłącznie black perła :wink4: Było by genialne połączenie :decayed:

Opublikowano

Ja właśnie sikam po nogawkach, gdyby mi przyszło parę $$ to bym coś takiego zrobił ,tyle że imola yellow zamienil na kolor papaya orange .

imag0040wn8.jpg

dsc02429ny9.jpg

dsc02419bb7.jpg

Opublikowano

Kurde... No niby trochę przesadzone, ale... :slina::banan1:

Opublikowano

Jeśli ktoś lubi ostre kolory, to ładnie się prezentuje :> Jednak jak dla mnie do Audi lepiej dobrać coś bardziej stonowanego, np właśnie czerń z bielą :)

Ogólnie pomysł pomalowania autka na dwa kolory jest świetny :good:

A gdyby tak macha, dach, klapa bagażnika - carbonik, a reszta biała, też by fajnie było..tak wracając do tematu :decayed:

Opublikowano

A gdyby tak macha, dach, klapa bagażnika - carbonik, a reszta biała, też by fajnie było..tak wracając do tematu :decayed:

W tą stronę też fajnie. I połączenie biały z czarnym bardziej do mnie przemawia niż inne kolory typu żółty. :good:

Opublikowano

to tak żeby już nie tworzyć nowego tematu to co myślicie o srebrnym/satynowym dachu wraz z słupkami :decayed: przy moim kolorze? :mysli: przyznam szczerze że chodzi mi to po głowie

Opublikowano
  • Autor

to tak żeby już nie tworzyć nowego tematu to co myślicie o srebrnym/satynowym dachu wraz z słupkami :decayed: przy moim kolorze? :mysli: przyznam szczerze że chodzi mi to po głowie

do granatowego tez by bialy pasowal-tak mi sie wydaje :mysli:

raz widzialem a6 srebrne z czarnym dachem i nie wygladalo to zbty dobrze :confused4:

jak dla mnie najlepiej czarny z bialym lub bialy z czarnym :> jak kto woli :tongue4:

moze ktos poszukac b6 w sedanie pomalowanej do polowy ??

Opublikowano

Mi również podoba się biały kolor ,ale jakaś perła najlepiej - była fajna a4 b5 kombi na klubie...

Do tego czarne felgi ,i karbonowa maska .

Ja tam nie lubię srebrnego ... to tyle .

Mam tylko coś takiego :

mks_8195.jpg

lmb_1803.jpg

!!!! bardzo podoba mi się maska.

100_1764.jpg

100_1771.jpg

"jak dla mnie najlepiej czarny z bialym lub bialy z czarnym cheesy jak kto woli " - na biały czarny- tak , na czarny biały - NIE !

I proszę cię,wyobraź sobie jak strasznym morderstwem byłoby zrobienie białego na tym,w zasadzie ktoś dał w tym temacie czarną a4 z białym-cofnij stronę. :

fertig_001_1_191.jpg

A zobacz jak ładnie wygląda na białym :)

8_130.jpg

3_659.jpg

img_0507_167.jpg

7_122.jpg

Opublikowano

Kozackie są :kox: az pomyślałem sobie o swoim avancie grafitowym jasnym czy moze w czerń nie pójsć aż zrobie VT :kox: :kox: :kox:

Avancik ode mnie

299784maxog5.jpg

Opublikowano

Ja nie jestem za tym pomysłem. Jeżeli już musiisz malować, to pomalowałbym na czarny z dodatkami takich sreberek (to chyba perła na to wołają), przyciemnił szyby i chrom wokół szyb, do tego ori spojler na kufrze i delikatne (ale delikatne) spojlery na przód i tył + delikatne ładne progi.

Jednym słowem to co Gobi pokazał (tą czarną), tylko nie robiłbym lusterek w chromie, przyciemnił szyby + ori spojler na tylną klapę.[br]Dopisany: 09 Wrzesień 2009, 13:10_________________________________________________A no i światełka jeszcze na LED (podobne do najnowszych A4), są piękne (byle nie oczy od Bolidów Młodzieży Wiejskiej).

Coś w ten deseń:

http://www.allegro.pl/item732036399_lampy_reflektory_a4_b5_95_98_dayline_black_chrom.html

Opublikowano

mily ja Cię proszę :blink::thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

mily te lapmy przednie to lipa :thumbdown: widziales jak to swieci ?? :wallbash:

gobi wiadomo ze lepiej audi wyglada jak ma wiecej bialego bo bialy jest teraz "modny" :naughty:

Opublikowano

Tylko na zdjęciach, w rzeczywistości nie. Ale myślałem że tak świeci jak w najowszych A4 B8, mi się bardzo podoba ta falka w B8.

Opublikowano

pod żadnym pozorem tego nie kupuj... nie róbmy z naszych a4 czegoś czym nie są :wink4:

Opublikowano

No bo doda ma białe porsche -to dlatego . :kox:

Co do tych światełek to racja,słabo świecą...

Jak tylko odłożę więcej pieniędzy,moje audi będzie podobne do tego,

z tym że progi s4,tył s4 euro ,przód spróbuję tak jak tutaj na forum pewna osoba zrobiła,wcisnąć ori rs4.Przód maska carbon ( po ~1200 zł chodza ) -->

29012008151.jpg

29012008154.jpg

13022008311.jpg

25042008490.jpg

25042008507.jpg

Ten kolor to odcień jakiegoś seryjnego starego Audi,nie wiem dokładnie ... jakiejś 80 pewnie.

PS: Istnieje możliwość wstawienia poliftowych klamek ,takich jak tutaj te. W starym typie , 98 " ??

ps:dawno na ebay'u koleś sprzedawał 98 " bodajże sedan przerobiony na full rs4... chciał gdzieś około 50 tys... jak dobrze pamietam,to była biała.

A dzisiaj widzę na ebay.czarną-> za równię astronomiczną cene 0_0

http://cgi.ebay.de/Audi-RS4-B5-Limousine-A4-S4-Led-er-Xenon-20-Zoll_W0QQitemZ220474610038QQcmdZViewItemQQptZAutomobile?hash=item33554f9176&_trksid=p3286.c0.m14