pav7 Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 Orientujecie się możne do czego służą te wiązki ..?? dzięki za odpowiedź
KOval81 Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 Do podłączenia RNS-E Nie wiem, czy inne radio 2din można też tym podłączyć, ale RNS-E na bank.
marcin j Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 jedna z tych wtyczek kojarze przy navigacji , tą najmniejszą
pav7 Opublikowano 7 Września 2009 Autor Opublikowano 7 Września 2009 cześć witam ... siema marcin j ja mam radyjko ... jak to ogarnąć przy ewentualnym rezaniu RNS-A bo w symphony są stare kostki iso prawda,a generalnie ta wiązka jest chyba do jakiegoś rozszerzenia innych multimediów ... ja ją kupiłem właśnie z myślą pod RNS-A..
marcin j Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 Siema , siema. Ta wiązka to adapter najprawdopodobniej Aha tu masz link , na pierwszej stronie jest morze info o podłączeniu rns-e , poczytaj, rozjaśni ci sprawe. http://www.a4-klub.pl/smf/rnse_od_a_do_z-t12081.0.html
pav7 Opublikowano 7 Września 2009 Autor Opublikowano 7 Września 2009 Wiem już zagłębiłem się w temacie,RNS-E przeczytałem wszystko co jest możliwe, ale nie widziałem nigdzie nic na temat tych kabli..
Rekomendowane odpowiedzi