j3l3n Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 Witam musze wyjąć reflektor przedni.Niewiem czy ma znaczenie ale mam bixenon. Szukalem szukalem i niec nie znalazlem.Prosze o porade.Prawie do tego doszlem ale cos trzyma przy kierunku.
b3rs Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 Odpinasz wtyczkę i 3 śrubki torx T30 od góry, do jednej jest dostęp przez otwór w błotniku.
Cuber Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 Odpinasz wtyczkę i 3 śrubki torx T30 od góry, do jednej jest dostęp przez otwór w błotniku. i jeszcze sciągnąć zderzak przedni :gwizdanie:
miro_x Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 Podepnę się z pytaniem. Czy koniecznie jest zdjęcie zderzaka żeby wymienic żarnik ? Czy w bix były tylko d1s? nie mam czasu sprawdzić a nie chcę zrobić wtopy jak zamówie nowe. Na allegro kupię dobre d1s ?
Cuber Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 Podepnę się z pytaniem. Czy koniecznie jest zdjęcie zderzaka żeby wymienic żarnik ? Czy w bix były tylko d1s? nie mam czasu sprawdzić a nie chcę zrobić wtopy jak zamówie nowe. Na allegro kupię dobre d1s ? :gwizdanie: Tak D1S, mozna wymienic bez ściagania zderzaka ale trzeba miec dobrze wygimnastykowane rączki :gwizdanie: jak nie ma problemu z wymianą od strony filtra powietrza ( łatwo jest go zdemontować ) to gorzej jest od strony zbiorniczka od wspomagania , trzeba go poluzowac i "kombinowac" ale da sie wymienić :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 Podepnę się z pytaniem. Czy koniecznie jest zdjęcie zderzaka żeby wymienic żarnik ? Czy w bix były tylko d1s? nie mam czasu sprawdzić a nie chcę zrobić wtopy jak zamówie nowe. Na allegro kupię dobre d1s ? :gwizdanie: Tak D1S, mozna wymienic bez ściagania zderzaka ale trzeba miec dobrze wygimnastykowane rączki :gwizdanie: jak nie ma problemu z wymianą od strony filtra powietrza ( łatwo jest go zdemontować ) to gorzej jest od strony zbiorniczka od wspomagania , trzeba go poluzowac i "kombinowac" ale da sie wymienić :gwizdanie: potwierdzam - przerabiałem osobiście
PILOT_24 Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 Podepnę się z pytaniem. Czy koniecznie jest zdjęcie zderzaka żeby wymienic żarnik ? Czy w bix były tylko d1s? nie mam czasu sprawdzić a nie chcę zrobić wtopy jak zamówie nowe. Na allegro kupię dobre d1s ? :gwizdanie: Tak D1S, mozna wymienic bez ściagania zderzaka ale trzeba miec dobrze wygimnastykowane rączki :gwizdanie: jak nie ma problemu z wymianą od strony filtra powietrza ( łatwo jest go zdemontować ) to gorzej jest od strony zbiorniczka od wspomagania , trzeba go poluzowac i "kombinowac" ale da sie wymienić :gwizdanie: potwierdzam - przerabiałem osobiście Kolego najlepsza sprawa to wyjęcie reflektora 5min roboty. Przerabiałem to z 10 razy a jak chcesz namiary na najtańsze w Polsce żarniki osram d1s i przetwornice valeo to daj znać podeślę namiary, dostępne Rzeszów, Wrocław.
malik Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zdjęcie zderzaka jak ktoś ma wprawę i odpowiednie klucze to 5 min roboty.
miro_x Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Już zmienione. trochę dłonie bolą po tej wymianie ale jakoś poszło. No wreszcie bix nie miga.
Rekomendowane odpowiedzi