Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Funkcja odprowadzania do domu w B5?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

na to to już w ogóle nie wpadłem :shocked:

prosto szybko łatwo i przyjemnie :kox:

:notworthy:[br]Dopisany: 09 Wrzesień 2009, 23:20_________________________________________________tak w ogóle to co za ledy tam masz? :cool1:

Opublikowano

Kupcie sobie alarm z taką funkcją. :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

mój alarm tylko miga a chce żeby ledy świeciły chwile :wink4:

Opublikowano

na alegro jest takie coś, follow me home (FMH) to się chyba zwie , miałem to montować jak zobaczyłem to u ojca w Voyagerze :kox:, ale dałem sobie spokój... :gwizdanie:

Opublikowano

tak jak wspomniał DeeJay_Kill

podłączone do lampki kabinowej
dało by się podłączyć w ten sposób halogeny w zderzaku?
Opublikowano

na to to już w ogóle nie wpadłem :shocked:

prosto szybko łatwo i przyjemnie :kox:

:notworthy:[br]Dopisany: 09 Wrzesień 2009, 23:20_________________________________________________tak w ogóle to co za ledy tam masz? :cool1:

Te, co w podpisie;)

Halogeny w zderzaku podpinamy analogicznie - czyli cewka przekaźnika idzie do żarówki w lampce, styk do plusa (przez bezpiecznik do stałego plusa), drugi styk do halogenów.

Opublikowano
  • Autor

z tym że tak do końca nie jest to porządany efekt bo lampka świeci do czasu włożenia kluczyka do stacyjki a przy zamykaniu tylko kilka sekund :mysli:

Opublikowano

jak parkuję auto w domu, to najpierw mnie odprowadza, a potem dopiero zamykam z pilota (gaszę ledy). Jeśli nie zamknę, to po 30 sek się wyłączają razem z lampką. Druga sprawa - jak masz moduł komfortu, to drzwi same się zamkną, jeśli nie ma kluczyka w stacyjce po określonym czasie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mój moduł posiada taką funkcję ładnego rozjaśnienia i powolnego ściemnienia :decayed:

http://www.a4-klub.pl/smf/all_modul_komfortowych_kierunkowskazow_i_doswietlenia_zakretu-t99411.0.html;msg1137975#msg1137975

Opublikowano
  • Autor

ok deejay ale masz podpięte to pod postojówki? :mysli:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Czy ktoś wrzuci schemacik jak podłączyć halogeny w przekaźnik odpowiedzialny za sterowaniem światła w podsufitce przy wł/wył z pilota drzwi? Za bardzo się nie znam i potrzebuję dokładnej instrukcji. Potrzebuję tylko taki efekt mimo, iż przy wł alarmu będzie on krótkotrwały (mam blisko do domu i mogę sobie pozwolić na zamknięcie auta z pilota będąc już przy drzwiach... Z góry dzięki

Opublikowano
  • Autor

Czy ktoś wrzuci schemacik jak podłączyć halogeny w przekaźnik odpowiedzialny za sterowaniem światła w podsufitce przy wł/wył z pilota drzwi? Za bardzo się nie znam i potrzebuję dokładnej instrukcji. Potrzebuję tylko taki efekt mimo, iż przy wł alarmu będzie on krótkotrwały (mam blisko do domu i mogę sobie pozwolić na zamknięcie auta z pilota będąc już przy drzwiach... Z góry dzięki

też mi to po głowie chodziło :)