Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] Ruńcza Strzała

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich!

Chciałem się pochwalic moim nabytkiem sprowadzanym z Niemiec.Moją Ruńczą Strzałą jeszcze za bardzo nie pośmigałem (tyle co 5 dni po rejestracji na żółto u zachodnich sąsiadów) bo jestem wtrakcie rejestrowania. Zawsze chciałem mieć taką Audice (B5), a zamieniłem ją z Seata Toledo z '98 na AFN'nie.

Co najwspanialsze, ma mały przebieg - 82.000km (jak najbardziej realny - Książka serwisowa, pachnący fabryką wygląd tego co w środku i pod maską)

oraz

- klimatronic

- podgrzewane przednie siedzenia

- 6 jaśków

- 2x el. szyby

- elektryka luster

- komputer pokładowy (nie wiem czy pełen FIS, czy FIS/2; mógłby mnne ktoś uświadomić co ma pełen FIS?)

- tempomat

- ABS+ASR+ESP

- skóra

- podłokietnik.

W planach modyfikacje:

- dorzucić do radia emulator na pendraka

- zvirusować o 18%

- przyciemnić szyby.

Oto jak wyglądała w komisie (zdjęcia z pleneru jak wyjade z garażu :>)

bc340d198c4488c4m.jpg

1182e944e89f3432m.jpg

e4d235ba194e8defm.jpg

d18de8185dcba236m.jpg

ce39066c916e3219m.jpg

Opublikowano

fajna baza o modów :kox:

masz pełnego fisa , noi przebieg też ciekawy :hi:

możesz napisac ile cie kosztowała ojro , moze byc na pw

Opublikowano

prezentuje się ładnie, a i wnętrze zacne :decayed:

zamiast transmitera spraw sobie zmieniarkę :good:

Opublikowano
  • Autor

Co do zmieniarki - zależy mi na odczycie plików mp3 z pendriva. Miałem taki wynalazek w seacie w pioneerze DEH-4000UB (z oczywistych względów nie przełoże tego radia do Audi) i bardzo go ceniłem i się do niego przyzwyczaiłem. Bardzo duża wygoda. Kolkov powiedz, co przemawia za zmieniarką? Są zmieniarki odczytujące CD z mp3?

Co do ceny samochodu powiem tak: za tą sume mogłbym spokojnie kupic młodszą B6, ale oczywiście nie z takim przebiegiem.

Opublikowano

Co najwspanialsze, ma mały przebieg - 82.000km (jak najbardziej realny - Książka serwisowa, pachnący fabryką wygląd tego co w środku i pod maską)

oraz

- klimatronic

- podgrzewane przednie siedzenia

- 6 jaśków

- 2x el. szyby

- elektryka luster

- komputer pokładowy (nie wiem czy pełen FIS, czy FIS/2; mógłby mnne ktoś uświadomić co ma pełen FIS?)

- tempomat

- ABS+ASR+ESP

- skóra

- podłokietnik.

d18de8185dcba236med.jpg

Jak na deklarowany przebieg (82.000) to ta skóra coś podmęczona..., niestety... :(

Opublikowano

Ogólnie ładna, ale taki przebieg to może w Matizie z tego rocznika, ale nie w dieslu A4.

Opublikowano
  • Autor

Wierze, że ciężko Wam w to uwierzyć, ale mozna takie laleczki znaleźć.

Wystarczy poszukać i... zapłacić :confused4:

Opublikowano

Przy takim przebiegu na skórze nie powinno być śladu użytkowania, ale to Twoje auto, niech jeździ bezawaryjnie.

Opublikowano

Witam i gratuluje zakupu, ładna lalka prawie jak moja, tylko moja bliżej asfaltu się toczy.

Opublikowano

Bardzo ładnie wygląda.

:good: :good: :good:

Opublikowano

:hi:

Bezawaryjności życzę

:good:

Opublikowano

Całkiem zacna gablota. Ciekawe czy ten przebieg też taki zacny :)

Opublikowano

Ładna sztuka, aczkolwiek skóra faktycznie trochę dziwna jak na ten przebieg, widzę po firmowych autach że do około 120-140tyś nie widać prawie zużycia, chyba że u jednego gruuubego kierowcy :naughty:

Opublikowano
  • Autor

hmm, ta skóra nie ma śladów użycia. tym bardziej nie widać tego ze zdjęcia o tak niskiej rozdzielczości. jesli chodzi Wam o "zmarszcki" to taka jej uroda.

301cf2541b906c96m.jpg

niebawem umieszcze inne zdjęcia

Opublikowano

no tak nie ma to jak pokazać tylną kanapę :decayed:

Jedyny fotel który się ocenia to fotel kierowcy bo na nim zawsze ktoś siedzi :good:

nie przejmuj się tak tym przebiegiem, jeśli jest potwierdzony w aso to super, jeśli nie no to zawsze fajnie żyć z przeświadczeniem takiego przebiegu, ważne że jesteś zadowolony i bezawaryjności

Opublikowano

Koledzy nie samym przebiegiem kupuje się auto bo co lepsze 80tkm po mieście czy 170tkm w cyklu mieszanym (70% do 30%) BTW auto kupuje się po jego stanie technicznym i wizualnym Ja tam nie podważam autentyczności przebiegu ale jak kolega pisał że wszędzie "cycuś" to najważniejsze

Opublikowano
  • Autor

bede robił virusa, (zapewne u jednego z czempionów na tym forum) to się okaże co do przebiegu

Opublikowano

ładnie, wypasiona wersja :) skórka widać troszkę pomarszczona ale przebieg świetny :)