Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I jeszcze udaje, że go to śmieszy... Boniu, już nie ściemniaj. Współczuję oddać auto za łiskacza... :decayed: :decayed: :decayed: hehehe

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zycie mowi sie trudno zyje sie dalej,przynajmniej bede mial czym opic nastepne :D

Opublikowano

mam do sprzedania fajną b5 1,8t na części - wszystko po 1 pln(nie ma znaczenia jaka część)

felgi 1szt.- 1pln.

blok silnika -1 pln.

drzwi- 1pln.

lampa przednia z diodami -1 pln(kilka diodek nie świeci ale chooj) :polew:

Opublikowano
:polew: :polew: poprosze jedna swiece[br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 22:25_________________________________________________n75 uszkodzony jest :P nie dajcie sie mu naciagnac
Opublikowano

:polew: :polew: poprosze jedna swiece

1 pln poproszę i możesz sobie wykręcić przed przekazaniem auta. :polew:
Opublikowano

hahahah...spoko loko...a masz jakies zastepcze auto do mnie ?? przeciez w aukcji pisalo ze kupujacy musi zapewnic mi samochod zastepczy rocznik nie starszy niz 2000 moc silnika nie mniej niz 150 km [br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 22:28_________________________________________________Dobra ja spadam Spac narazie do jutra :D

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

:decayed:

no to fajnie Hammer.

do pierdolenia o pupie maryny są tematy spotowe.

Żaden punkt regulaminu o tym nie mówi :>

ale było to już wielokrotnie poruszane.

Jakby każdy pisał co chce i żarty sobie robił to nie dało by się czytać tego forum

:good: :good: :good:

więcej Siemianów na forum :good: :good: :good:

Siemian na Prezesa forum ( poważny,rozważny,lubiany :polew:,uczynny,jak ma kropka to na jeden dzień, wzór normalnie) :decayed:

:good: :good: :good:

:polew: :polew:

Opublikowano

No ładnie się dzieje ... Moje zdanie jest takie: o pupie maryny to my sobie możemy podadać w dziale "na każdy temat" Jeśli jest założony temat w "technicznym",czy " o furce" to konkretnie w sprawie tylko i wyłącznie. Nikt nie lubi jak mu się śmieci w fajnym i konkretnym temacie i nie ważne jaki ma status MODA VIPA KLUBOWICZA czy "niebieskich" :> Porządek panowie ma być i ch***j!!! A najlepiej wszystko na "RÓWNAJ w PRAWO" :cool1:

PS-jak bym miał możliwość sam bym kropki też kilku gościom pierdolnął /najlepiej pod oko/ :decayed: :decayed:

Dobra a teraz spać :hi: :hi:

Opublikowano

czolem :sexinbed:

ale dywagacji na temat ostrzezen :D ja nie moge ... jakby sie ktos tym przejmowal .. a juz na pewno nie ja :) .. prosta zasada co do innych watkow, nie znam sie nie wypowiadam sie, nie interesuje mnie OT nie wypowiadam sie, nie znaja mnie nie WYPOWIADAM SIE <--- bo i za to mozna zostac wyjebanym :D tak dla zasady

[br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 07:45_________________________________________________a tak wogole to czesc godzic :) ... wiem ze machasz mi po swojej stronie monitora na powitanie ....ale i tak nic nie napiszesz :):polew:

Opublikowano
:bry::decayed:
Opublikowano

elo :hi:

Opublikowano

Siemanko panowie i panie :hi:

Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 09:51_________________________________________________Hammer Twoja stara na demotach...

1260271981_by_hchleb_500.jpg

Opublikowano

oj siemian siemina Tobie przydał by się kropek na miesiąc :mysli: :gwizdanie: :polew:

Opublikowano

:hi: all

siemian masz fajną dziewczynę - graty :polew:

Opublikowano

dzięki, tylko nie wiem czemu na lewo od niej wkleili starą hammera :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 13:36_________________________________________________

oj siemian siemina Tobie przydał by się kropek na miesiąc :mysli: :gwizdanie: :polew:

Jestem Siemian a nie Siemina...[br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 13:37_________________________________________________

:hi: all

siemian masz fajną dziewczynę - graty :polew:

Ty masz fajnego faceta. Też się załapał po lewej u dołu... :polew::decayed: