Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi: :hi: :hi: nie ma to jak obudzić się koło pitera :P heheheh pozdro z Janowic

dupcia boli?? :kox::naughty::hi:
  • Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie ale mnie obślinił całego :polew:

Opublikowano

:hi:

Panowie zbieram wolne datki na remont mojej niuni ;(

Każdy grosz się liczy ... proszę o wpłaty w gotówce na spotach :gwizdanie: :decayed:

Kapitalka?

Opublikowano

nie ale mnie obślinił całego :polew:

Napewno daliście sobie po ptaku tam zdrowo :polew: :polew: :polew:

:hi: :hi: :hi: :hi:

Opublikowano

piter nawet się nie odzywa :naughty::decayed:

Opublikowano

zawstydził się :polew:

Opublikowano

piter nawet się nie odzywa :naughty::decayed:

Moczy się w soli :decayed:

Opublikowano

Czołem dzieciarnia :hi:

Opublikowano

:hi: :hi:

Panowie, to jak z niedzielnym wypadem do Czechowic-Dz. ??

Eeee tam ja nie bawie się w spoty z innymi klubami zwłaszcza "eu"

PS-jeśli by chcieli to mogą też do nas przyjechać wiedzą gdzie i kiedy. Poza tym jakos mi do nich nie tęskno :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

PS-jeśli by chcieli to mogą też do nas przyjechać wiedzą gdzie i kiedy. Poza tym jakos mi do nich nie tęskno :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

ale to nie organizują "eu" tylko Audi 80...

wiadomo, że "eu" to margines...

Opublikowano

:good: :good: :good:

Gryfi widziałem Cie jak sunąłeś pod sferą :)

Opublikowano

Siemian czemu się nie chwalisz, że miałeś ostatnio kontrole drogową jak z picia wracałeś :decayed::D

godzic, tapeta 1klasa :good:

widać że piter byle czym się nie zadowoli :naughty:

Opublikowano

ale to nie organizują "eu" tylko Audi 80...

wiadomo, że "eu" to margines...

No niby tak,ale z tego co czytałem to będzie kilku z "eu" także ja rezygnuje.

PS-do '80-tek' nic nie mam

:decayed:

Opublikowano

Ja się nie wybieram. :thankyou2:

Opublikowano
:hi: pytałem paru znajomych w sprawie polerki... i dwóch jak usłyszało słowo polerka to podziękowali :> ale znalazł się trzeci który by się tego podjął :) cena około 250 zeta jak ktoś będzie zainteresowany to pisać dowiem się kiedy miałby czas i jak długo by to robił.
Opublikowano

czolem :)) pisze od godzica bo jestesmy juz na takim etapie znajomosci ze mi zaufal :polew: :polew: :polew: hyhy i k**wa caly dzien sie do mnie nie odzywa .. nie amietam co mu zrobilem w nocy :sexinbed: dzisiaj mowil ze mu caly czas zimno w tylek :D hyhyhyhyh [br]Dopisany: 05 Marzec 2010, 16:48_________________________________________________dobra ide po piwka .. mam ich z 8 + zolodkowa + co tam jeszcze wysepie od innych :D

pozdro

Opublikowano

Cześć. Mam pytanko małe:). Szykuje mi się wymiana oleju i poprzedni właściciel zalał Mobil 1 10W40. Mam wlać to samo czy już full syntetyk?? Może coś takiego http://www.allegro.pl/item932028594_motul_8100_x_cess_5w40_5l_faktura_paragon.html czy macie jeszcze jakieś inne oleje godne polecenia?? Bo autko moje ma już ok 300 000 i nie wiem jaki olej teraz już mu wlać. Za pomoc przyjadę i odwdzięczę się na którymś spocie.:) pozdrawiam

Opublikowano

:hi: ekipa i cała reszta siemian ty lepiej nie dyskutuj:p

a na polerke to moze zrobimy przetarg :D

wiecie pare plakatow reklama w radio i tv zgłosi sie pare ekip i zrobimy selekcje z tych najlepszych

a co do spotu z 80tkami :thumbdown: ja odpadam[br]Dopisany: 05 Marzec 2010, 16:57_________________________________________________jak dla mnie mobil wystarczy ale dla bardziej wymagajacych i chcacych przeplacac jest motul i wedlug mnie ma on zastosowanie w tycch autach co jezdza na najwyzszych obrotach a nie 90ps :D kazdy ma prawo do swojego zdania ale wedlug mnie szkoda przeplacac

Opublikowano

czolem :)) pisze od godzica bo jestesmy juz na takim etapie znajomosci ze mi zaufal :polew: :polew: :polew: hyhy i ku***a caly dzien sie do mnie nie odzywa .. nie amietam co mu zrobilem w nocy :sexinbed: dzisiaj mowil ze mu caly czas zimno w tylek :D hyhyhyhyh [br]Dopisany: 05 Marzec 2010, 16:48_________________________________________________dobra ide po piwka .. mam ich z 8 + zolodkowa + co tam jeszcze wysepie od innych :D

pozdro

Właśnie pewnie Ci się juz tam 'nafucył',że się nie wykazałeś w nocy,tylko kołderkę mu zabierałeś :tongue4: :tongue4:

Po piwka się teraz mówi??? wcześniej było po Chips'y a były Durex'y :polew: :polew: :polew: :polew:

To cosik mało masz

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Pozdro tam Pitero-godzic 3majta sie tam za majtki :naughty: :naughty: :kox: :kox: