Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DAWIDBORI może Ci się teraz przyda polerka... ale wiesz...

nie spuszczaj sie nad tym jak bys mial ferrari

:polew: :polew: :polew:

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

k**wa!!!!!!!! rozjebałem sobie z przodu zderzak tzn.rozprółem o krawężnik pod Tesco ;(

Szczegóły później bo muszę ochłonąć....

:wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

nie polerki nie bedzie malowanie i za taka cene ze by ci szczenka opadła

Opublikowano

ku***a!!!!!!!! rozjebałem sobie z przodu zderzak tzn.rozprółem o krawężnik pod Tesco ;(

trzaba robic zakupy pod Auchan :decayed::wink4:
Opublikowano

ku***a!!!!!!!! rozjebałem sobie z przodu zderzak tzn.rozprółem o krawężnik pod Tesco ;(

trzaba robic zakupy pod Auchan :decayed::wink4:

Ja Wam ten bajer chyba przytępie :wink4:

PS-sorki Prezes :wink4:

Ale proszę już bez żadnych podtekstów bo będzie źle się działo .... :kwasny: :kwasny:

Opublikowano

słodki nie przejmuj sie ja mam troszke wiecej do wymiany z chlodnicy klimy zrobil sie banan nie wiem jak uchwyty z lamp i nie wiem jak chlodnica wody[br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 18:36_________________________________________________752f6ebf8932d125.jpg

Opublikowano

A mi jakiś stary pryk walnął wózkiem, tzn. zostawił bez opieki i "zjechał" bo było lekko z górki. No i rysa na zderzaku jest... Dochodzę do wniosku, że ludzie to w ogóle się takim czymś nie przejmują bo koleś w ogóle nie rozumiał jak mogę mieć problem o takie coś. Normalnie jeszcze troche i bym mu strzelił na oczach rodziny...

Człowiek dba o auto a tu co chwile ktoś drzwiami niechcący walnie, wózek zjedzie, kamień odpryśnie...

Opublikowano

nie przezywaj.....w koncu to nie ferrari..... :polew:

Opublikowano

wcale nie przezywam i nie robie wywiadu gdzie jaki blacharz gdzie jaki lakiernik i nie ciagne tego przez 40 stron

Opublikowano

wcale nie przezywam i nie robie wywiadu gdzie jaki blacharz gdzie jaki lakiernik i nie ciagne tego przez 40 stron

ale nie pisalem do Ciebie :decayed:

Opublikowano

Panowie kto ma taki klimatronik? >

sdc10795800x600.jpg

Bo mam na sprzedaż, tylko chciałbym go najpierw sprawdzić, bo podobno się jeden przycisk przycinał.

Opublikowano

szkoda, że nie ma podgrzewania d*py... ;(

Opublikowano

ale nie pisalem do Ciebie :decayed:

To co pewnie do mnie??!!!!!! :disgust:

Opublikowano

To co pewnie do mnie??!!!!!! :disgust:

Pewnie do mnie :decayed:

A ferrari to może i nie jest ale nie o to chodzi przecież. Ktoś inny może się mniej zdenerwować z powodu rysy na ferrari niż ja na audi. Zależy od podejścia... bo dla niektórych to jest tylko środek dzięki którym mogą przewieźć d*pę z punktu A do punktu B, ja zawsze marzyłem o własnej furze, ostro na nią tyrałem i chcę sobie dbać... :naughty:

Już tam chu.j jak bym sobie sam zarysował bo mógłbym mieć tylko do siebie pretensje, ale człowiek wkłada pracę w to, żeby samochód wyglądał sii, po myciu glinkuje, poleruje, nakłada 2 warstwy wosku a tu jakiś cieć mu potem coś rysuje.... no ku*wa ch*j mnie strzela w takich sytuacjach jak nic... a były jak na razie 2 takie...

Zmiana tematu :decayed:

Opublikowano

człowiek wkłada pracę w to, żeby samochód wyglądał sii, po myciu glinkuje, poleruje, nakłada 2 warstwy wosku a tu jakiś cieć mu potem coś rysuje....

ale pedant :shocked::blink::kox::naughty:

a może zająbyś się moim autem?! :slina::naughty:

Opublikowano

człowiek wkłada pracę w to, żeby samochód wyglądał sii, po myciu glinkuje, poleruje, nakłada 2 warstwy wosku a tu jakiś cieć mu potem coś rysuje....

ale pedant :shocked::blink::kox::naughty:

a może zająbyś się moim autem?! :slina::naughty:

Za odpowiednią opłatą :decayed:

Opublikowano

ile ile ? :D:D:D

Opublikowano

Nie no, najlepiej sobie samemu zrobić. http://www.sklep.meguiars.pl/ na prawdę kosmetyki 1 klasa... :wink4:

Opublikowano

Nie no, najlepiej sobie samemu zrobić. http://www.sklep.meguiars.pl/ na prawdę kosmetyki 1 klasa... :wink4:

masz już coś z tego meguiars'a ?

Opublikowano

Wiem, wiem, ale ja mam tyyyyle czasu, że... nie mam kiedy się porządnie wysrać, a co dopiero cackać się z autem przy każdym myciu... :decayed::confused4: