Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak to jest jak sie wchodzi raz na ruski rok na forum :decayed::naughty:

wiedziałem juz wczoraj o grillu :gwizdanie: ale dopiero teraz mam czas :cool1:
  • Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no to czemu nie jedziesz? Myślisz że te nasze bielskie gołodupce to takie któtkodystansowce?? (jezu zabiją mnie jak tu jutro wejda na kacu, za tych gołodupców :decayed: :decayed: :decayed:)

Opublikowano

no to czemu nie jedziesz? Myślisz że te nasze bielskie gołodupce to takie któtkodystansowce?? (jezu zabiją mnie jak tu jutro wejda na kacu, za tych gołodupców :decayed: :decayed: :decayed:)

a ty co tu robisz??
Opublikowano

ja jeszcze w pracy jestem. Zaraz kończe i może koło 22 na chwile tam podjade zobaczyć czy jeszcze siedzą.

Poza tym jutro jedziemy na weselicho i Magda by mnie chyba zabiła jak bym był w takim stanie jak tydzień temu po piątku, dlatego wole nie ryzykować :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

ja jeszcze w pracy jestem. Zaraz kończe i może koło 22 na chwile tam podjade zobaczyć czy jeszcze siedzą.

Poza tym jutro jedziemy na weselicho i Magda by mnie chyba zabiła jak bym był w takim stanie jak tydzień temu po piątku, dlatego wole nie ryzykować :decayed: :decayed: :decayed:

pantoflarz :decayed:
Opublikowano

wiedziałemm... :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

winko mydełko kadzidełko = jeden orgazm spokanie z kolegami rewelka

[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2011, 23:05_________________________________________________Miałem być po shreku do teraz jest jazda

[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2011, 23:08_________________________________________________a wnałężu się dzieje[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2011, 23:20_________________________________________________nie uczę wf-u

Sacun

Opublikowano

ja dopiero teraz wróciłem- to chyba najdłuższy spocik był :decayed:

Opublikowano
  • Autor

No ja juz tez w domku,dzieki Pany za spota i za popijawe :good: ,Ty siemian za golodupcow bekniesz :angry: .

Wichu trza bylo jechac ,bysmy sie spokojnie napili jeszcze ,najwyzej troche pozniej bysmy wrocili :decayed: .

Dzieki raz jeszcze jutro(albo raczej dzisiaj :) ) foty wrzuce.

Opublikowano

To wyście dali rade napisać a mi sił zbrakło o 00 :polew: nagłe pole grawitacyjne obok łóżka zadziałało.

W każdym bądź razie byle więcej takich spocików :cool1: z rana na szczęście tylko suszy :) znikam na szkolenie :drunk:

Opublikowano
  • Autor

:hi:

Szkoda ,ze mam dzisiaj nocke bo mozna by zrobic poprawiny :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

Siemian dzięki za rezerwację chatki ( leśniczy odpisał sobie nazwisko i telefon)

Cięta riposta:

dwa ostatnie słowa.

Opublikowano

dziękówa za spotopopijawę :good:

Opublikowano
  • Autor

Grifik jeszcze spi czy jak ?

:decayed:

Agresywny jest jak wypity :blink: .

Pany nastepna imprezke mozna zaplanowac szybciej moze by sie udalo zrobic tak ,ze wszyscy by byli faktycznie :wink4::good: .

Opublikowano

:hi:

ja agresywny no co ty - przeciez to ty startowałęś do wszystkich i wyzywałęs od najgorszych a na koniec poszedłes spać na ławce :polew:

Opublikowano
  • Autor

Wolalem schowac sie przed Toba w koncie bo zes do wszystkich tylko pij k..... :polew:.

A nie wiedzialem jak zareagujesz na odmowe :decayed: :gwizdanie: :wink4::tongue4:.

Opublikowano

:hi: :hi:

Dzięki Pany za wczoraj.

Powtórka jak najbardziej wskazana

A tobie SIEMIAN to następnym razem Pana Smerfy zrobią ognisko na masce a nie przed

Opublikowano
  • Autor

no raczej to nie wyjdzie bo jak przyjedzie tak jak my wczoraj(każdy przywieziony przez kogoś) to jego auto nie zostanie na parkingu ;( :confused4:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:hi: :hi: :hi: powitać :decayed:

I dzięki panowie za wczoraj :kox: