Opublikowano 14 Listopada 201114 l Witka chłopaki, znacie to auto ? gdzieś mnie widział :gwizdanie: a w Sosnowcu twoje auto stało na ostrogórskiej cały dzien, dobrze mówie:P?
Opublikowano 15 Listopada 201114 l Autor Witka chłopaki, znacie to auto ? gdzieś mnie widział :gwizdanie:
Opublikowano 15 Listopada 201114 l :hi: Arturoo chłopaki nie dadzą rady w czwartek nie wyrobią się z robotą w piątek albo poniedziałek ale to jeszcze dam ci znać
Opublikowano 16 Listopada 201114 l Autor Jak z dzisiejszym spotem ? Wybiera się ktoś ? Może zmiana miejsca na opcję zimową już wchodzi w grę :gwizdanie: ? Jakby co to ja się piszę na dziś .
Opublikowano 16 Listopada 201114 l Tobie chyba te opony na głowe spadły... Przecież opcja zimowa to nałęze + dużo drewna :decayed: [br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 09:48_________________________________________________ ...chociaż nie Ty zawsze mało bystry byłeś...
Opublikowano 16 Listopada 201114 l Autor Tobie chyba te opony na głowe spadły... Przecież opcja zimowa to nałęze + dużo drewna :decayed: [br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 09:48_________________________________________________ ...chociaż nie Ty zawsze mało bystry byłeś... tojuż wiem kto dziś euro palety przywiezie ,wczoraj widziałem nadstan