Opublikowano 10 Kwietnia 201214 l Święta i po świętach.... teraz przydałoby się zrzucic z 2 kilo Ta chyba 12
Opublikowano 10 Kwietnia 201214 l Autor Święta i po świętach.... teraz przydałoby się zrzucic z 2 kilo Ta chyba 12 nooo:facepalm: tylko nie wiem jeszcze jak
Opublikowano 10 Kwietnia 201214 l Święta i po świętach.... teraz przydałoby się zrzucic z 2 kilo Ta chyba 12 nooo:facepalm: tylko nie wiem jeszcze jak Ty szybko schudniesz.... często pchasz to swoje padlo ... :whistling::whistling: :polew::polew::polew::polew:
Opublikowano 10 Kwietnia 201214 l Autor to padło jak jedzie znaczy się jak się już fechtnie to ten Twoj lełon nie dojeżdża do niego nawet jak się starasz ---------- Post added at 23:27 ---------- Previous post was at 23:26 ---------- albo masz krótką piątkę albo ........ bardzo krótką ---------- Post added at 23:29 ---------- Previous post was at 23:27 ---------- albo prawdą jest ,że brat Mirona się boi przekraczania prędkości 175 km/h
Opublikowano 10 Kwietnia 201214 l to padło jak jedzie znaczy się jak się już fechtnie to ten Twoj lełon nie dojeżdża do niego nawet jak się starasz ---------- Post added at 23:27 ---------- Previous post was at 23:26 ---------- albo masz krótką piątkę albo ........ bardzo krótką Oj tam oj tam ... trza było poczekac i potem sie ciąc a nie najpierw pomulił drogi a potem sie wzioł bóg wie skąd ...
Opublikowano 10 Kwietnia 201214 l :polew::polew::polew: ---------- Post added at 23:34 ---------- Previous post was at 23:34 ---------- Artur i co?
Opublikowano 10 Kwietnia 201214 l Autor to padło jak jedzie znaczy się jak się już fechtnie to ten Twoj lełon nie dojeżdża do niego nawet jak się starasz ---------- Post added at 23:27 ---------- Previous post was at 23:26 ---------- albo masz krótką piątkę albo ........ bardzo krótką Oj tam oj tam ... trza było poczekac i potem sie ciąc a nie najpierw pomulił drogi a potem sie wzioł bóg wie skąd ... kurna człeku ja zdążyłem po fajki do Katowic wrócić i jeszcze przed zjazdem na A1 koło Ciebie przejechać ---------- Post added at 23:39 ---------- Previous post was at 23:38 ---------- Artur i co? czekam na info do jutra ,miał z tym kumplem pogadać i mi się jutro odezwie
Opublikowano 10 Kwietnia 201214 l jak coś to dzwoń bo jutro urwanie parasola i mogę na forym nie wchodzić
Opublikowano 11 Kwietnia 201214 l będzie ktoś dzisiaj na spocie bo ja bym był dopiero koło 19:30 Ja też tak coś koło tego