Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja już też dotarłem :)

Nie wiem gdzie Was tam nosiło, mnie nigdzie nie nosiło, mimo, że też pare razy ognia dałem :kox:

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Myślałem że będzie nas więcej w Gliwicach ale w taką pogodę nie ma się czego spodziewać i tak naliczyłem 17 :a4fan:[br]Dopisany: 19 Wrzesień 2008, 23:19_________________________________________________

Ja już też dotarłem :)

Nie wiem gdzie Was tam nosiło, mnie nigdzie nie nosiło, mimo, że też pare razy ognia dałem :kox:

ma się :quattro: to nic nie nosi :polew:

Opublikowano

macie jakies fotki

:tongue4:

Opublikowano

Igor coś tam cyknoł ale nie wiem czy juz czasem nie było za późno bo połowa ekipy się rozjechała :co:

Opublikowano

Miło było mi poznać naszych nowych kolegów nippo83 i wojtekce.

Było naprawdę spoko.Atmosfera dużo lżejsza niż na pierwszym spociku

Pogoda mogła byc lepsza lecz parking pod forum spełnił oczekiwania.

Jakby nie było mokro w drodze powrotnej to mogłoby sie to mandatem skończyć :tongue4:

Opublikowano
:sesese: to fakt było by za późno :polew:
Opublikowano

Ciekawe czy do mnie coś przyjdzie. Oby nie :)

Opublikowano

Panowie ale i te kilka razy dalo sie w palnik :)

Opublikowano

Panowie troszkę popisałem z Krakowianami i myślałem o bigspocie co wy na to może by wpadli do tego chłopcy z Gliwic i wtedy jest niezła frekwencja :kox:

Opublikowano

Hmm.. jak wcześniej napisałem w spocie małopolskim mozna by zrbić w Tychach spota:) termin może 4.10.2088 godz. 15?

Opublikowano

Igor coś tam cyknoł ale nie wiem czy juz czasem nie było za późno bo połowa ekipy się rozjechała :co:

a tam polowa ekipy zaledwie 2 autka pojechaly :chytry:

Opublikowano

podziękowania dla ekipy BB za przybycie , atmosfere i całą reszte :notworthy:

Ja jestem jak najbardziej ZA aby wpaść do Was czy zrobić coś dużego ( ogólnego ), ale wiecie do tego trzeba chęci większej ilości osób ( może się znajdą ) a na chwilke obecną postaram się tak ustalić wizyte u compotów aby być w BB w środe :wink4:

tylko pytanie , którą - będziemy w kontakcie :)

Opublikowano

ku**a nareszcie mam neta już mnie szlak trafiał,nie dość że jestem chory jak cholera to jeszcze bez A4-KLUB :wallbash: :wallbash: a jakby tego mało to nie dałem osobiście odebrać magnesu :disgust: Miron sorry, a proton tobie wielkie dzięki może do środy już dojdę do siebie, jak nie to zaraz jak będę mógł to podskoczę do ciebie :wink4:

Opublikowano

Spoko, żaden problem :) Pozwoliłem sobie nawet przymierzyc. Nie spadły, więc chyba nie ma dużo szpachli :kox:

Opublikowano

Spoko, żaden problem :) Pozwoliłem sobie nawet przymierzyc. Nie spadły, więc chyba nie ma dużo szpachli :kox:

ty nie masz ciekawe jak ja? :gwizdanie: :naughty:[br]Dopisany: 20 Wrzesień 2008, 22:15_________________________________________________nippo może nie w Tychach tylko w Katowicach coś by się tam zaczęło dziać :naughty:[br]Dopisany: 20 Wrzesień 2008, 22:24_________________________________________________co do terminu to musimy sie pierwsze dogadać
Opublikowano

Spoko Xandmar co do terminu się dogadamy już zapodałem waidomość na spociki Krakowski.. napisalem ze 4.10.2008 o 16na parkingu Ikeii w Kato- taka propozycja z mojej strony[br]Dopisany: 20 Wrzesień 2008, 23:07_________________________________________________Panowie z kim gadać aby załatwić ramki na tablice??

Opublikowano

ok :naughty:[br]Dopisany: 20 Wrzesień 2008, 23:10_________________________________________________

Spoko Xandmar co do terminu się dogadamy już zapodałem waidomość na spociki Krakowski.. napisalem ze 4.10.2008 o 16na parkingu Ikeii w Kato- taka propozycja z mojej strony[br]Dopisany: 20 Wrzesień 2008, 23:07_________________________________________________Panowie z kim gadać aby załatwić ramki na tablice??

?????????? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Opublikowano

Xandmar będziesz na spociku w środę? jakbyś wziął z sobą dwie ramki to dam za Ciebie i Twoją rodzinę na Mszę :>

Opublikowano

Xandmar będziesz na spociku w środę? jakbyś wziął z sobą dwie ramki to dam za Ciebie i Twoją rodzinę na Mszę :>

lepiej do Częstochowy na kolanach :polew:
Opublikowano

a powiedzcie mi znalazł ktos te flagi co szukam albo wie ktos cos nowego??w tym temacie oczywiscie