Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dawid ... kurcze dopadła mnie skleroza na stare lata - myśmy się umówili o 15.00 czy o 15.10 na tej stacji lotos na wylocie z B-B ?

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dobra ja juz sie zbieram i bede na was czekal spotykamy sie na 3stawach na parkingu pod czyli pod REALEM :)

Opublikowano

Fajnie było dzięki za wyjazd wstawcie zdjęcia jak macie :kox:

Opublikowano

Znów dzięki naszej silnej ekipie wpłynęliśmy dośc znacznie na frekwencje spotową :) Dzięki panowie za miłe spotkanko. W drodze powrotnej prawie się nadziałem na suszarkę :)

Dawid ... niezłe mam odejście, nie ? :kox:

Tylko trochę puszczam dymka :>

Opublikowano

hehe odejscie a to tylko dlatego ze jechalem na rezerwie i nie ryzykowalem:P a suszarka byla tylko aktywna ta w czechwoicach pozdro for all ekipa:P:P hehe[br]Dopisany: 04 Październik 2008, 21:45_________________________________________________a dymek musi byc bez tego nie ma diesla i frajdy: :evil:

Opublikowano

:gwizdanie: dymi cóż motor do kapy :tongue4:

Opublikowano

No o tej w Czechowicach mowie :)

Ale chyba bede mial turbine do czyszczenia. Po tym jak go 'przewietrzyłem' szedł lepiej.

Opublikowano

za drugim podejściem udało się dotrzeć na miejsce :tongue4: tylko do teraz niewiem jak Proton był przedemną :disgust::mysli: ale widać pomogla siła wyższa :tongue4: szacuneczek :hi:

Pozdro 4 All :good:

Opublikowano

za drugim podejściem udało się dotrzeć na miejsce :tongue4: tylko do teraz niewiem jak Proton był przedemną :disgust::mysli: ale widać pomogla siła wyższa :tongue4: szacuneczek :hi:

Pozdro 4 All :good:

Czary Panie, czary ;)

A tak poważnie, to skręciłeś tak szybko, że nie zaryzykowałem swojego manewru. Nie miałem pewnosci czy nic nie jedzie. Pojechałem po prostu dalej i na zjeździe na Chorzów przejechałem na przeciwna stronę A4. Potem już poszło sprawnie :)

Opublikowano

Proton następnym razem Ty prowadzisz może bedzie szybciej :decayed:

Opublikowano

nnnnnnnnoooooooo koledzy kolejny raz wielki szacun i podziękowania za przybycie - eeeeeeecccchhhhhh jakby tak wszyscy byli tak zgrani jak Wasza BB ekipa to byłyby zloty - świecicie przykładem na całej lini - zastanawiam się tylko gdzie się wszyscy podziali - wracam ze sklepu a w miejscu zlotu stoi tylko jedna fura - moja sierota a po reszcie ani śladu :polew:

Opublikowano

nnnnnnnnoooooooo koledzy kolejny raz wielki szacun i podziękowania za przybycie - eeeeeeecccchhhhhh jakby tak wszyscy byli tak zgrani jak Wasza BB ekipa to byłyby zloty - świecicie przykładem na całej lini - zastanawiam się tylko gdzie się wszyscy podziali - wracam ze sklepu a w miejscu zlotu stoi tylko jedna fura - moja sierota a po reszcie ani śladu :polew:

no tak z każdego miejsca parkingowego zostały tylko dwa czarne paski po ekipie B-B :dance2:

Opublikowano

ktoś wczoraj wspominal by zaprosić chłopaków z a4club.eu do BB myśle że to dobry pomysł a co wy na to Panowie jakie jest wasze zdanie na ten temat

Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

Wielkie dzieki za wspólny wypadzik.Kolejny raz udowodniliśmy że mogą na nas liczyć :hi:

bddec69e4bc851b2.jpg

47fd12611f0bec28.jpg

55fd3253c77a53c5.jpg

P.S. może jakość jest nie najlepsza ale to tylko fotki z kompakcika

Pozdrowienia dla ekipy z:

-A3

-A6

-A4 Katowice

-A4 Gliwice

-A4 B-B!!!!

Opublikowano

nie wiem jak u was ale u mnie strasznie długo sie te zdjęcia otwierają :shocked:

Opublikowano

bo w chybiu macie taki wolny transfer :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

dobra dobra pogadamy na ten temat na spocie w środe hehehe :bicz2:

Opublikowano

pogadamy

dobra dobra pogadamy na ten temat na spocie w środe hehehe :bicz2:

se k**wa :evil:
Opublikowano

hehe musi to byc jednak prawda ze was to tak zabolało hehe u mnie tez normalnie:P