Arturoo Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Ja myślę ,że 0,7 załatwi sprawę .......jakby Przemek nie miał miejsca to ... ...ja znajdę ... Wihu ...Ty też bez auta ? Jakbyś sie zastanawiał....to od razu napisze..........ciepłej nie lubię .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Ja myślę ,że 0,7 załatwi sprawę .......jakby Przemek nie miał miejsca to ... ...ja znajdę ... Wihu ...Ty też bez auta ? Jakbyś sie zastanawiał....to od razu napisze..........ciepłej nie lubię .... damy rade.Tylko nie mów,że nie masz klimatyzowanego schowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 W schowku wożę okulary.....,a jak tak patrzyłem na prognozy....to tam będą właśnie jechały ---------- Post dopisany at 10:27 ---------- Poprzedni post napisany at 10:25 ---------- Poza tym temperatura robocza ma -12 .....także tego w aucie nie do uzyskania .....chyba ,że b7 ma bardziej wydajne chłodziarki ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izaak121 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Izaak, to srebrne B5 na glebie, które ostatnio zauważyłem na 3wsi, to Twoje? ---------- Post dopisany at 20:22 ---------- Poprzedni post napisany at 20:15 ---------- Tomek jest obcesowy...ale kiedyś mu za to podziękujesz Spooko :wink: Glebie? Koza jak nie wiem To mojego sąsiada, 2.7bi Ja mam zielonego potworka, wpadł bym chętnie na spot ale każdą praktycznie środę mam zajętą ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Twoja strata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Przeziębiony, w ogóle na dwór nie wychodzi i marudzi w domu na maxa To mu yebnij Aleś wypalił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IroN_87 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 O ktorej się bedziecie zbierać w nałężu i co zabrać? jak mnie praca nie zatrzyma to przyjadę Sent from my Lumia 820 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steav Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Pewnie o 18-19, zabrać kiełbasę 2porcje bo siemian nie będzie miał itp itd, co niektórzy będą z 0.7L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Siemianka nie będzie ...ja bede 19:15-19:20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Taaa Siemian dzisiaj ma audiencję, zastępuje listonosza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Taaa Siemian dzisiaj ma audiencję, zastępuje listonosza Te sfaniaczek .....zobaczymy ,czy humor Ci dalej będzie dopisywal jak wróci ---------- Post dopisany at 09:18 ---------- Poprzedni post napisany at 09:18 ---------- Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KFX Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Artur, dzwoń koło 19 jak będziesz się już kierował w stronę bielska po mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IroN_87 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Jak tam u Was pogoda? Ja siedze w pracy i burza przechodzi.., a miałem umyć auto.. Sent from my Lumia 820 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Mnie tam nie ma.... .. .. ........jak tam z pogodą Panie moderatorze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 elegancka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Trochę Wam zazdroszczę Z małym marudką w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IroN_87 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Ehh juz za późno żeby jechać do Was.. Sent from my Lumia 820 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi