Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szacunek za walkę Sławek.Mógłbyś wziąć vaga w środę?

Sure, wezmę :)

A ja mam prośbę. Co sądzicie o tych zdjęciach, które ewentualnie zgłosić do konkursu? Czy lepiej nie zgłaszać?

Co do fotek, to mi najbardziej podoba się 3-cia od lewej w górnym rzędzie. Czy zgłaszać, hmm... ja bym zgłosił, niczym nie ryzykujesz :) . Co do przeróbki foto, to z tego co pamiętam regulamin nie przewiduje takiej opcji. Między innymi dlatego nie zgłosiłem mojej nocnej foty, bo zdjęcia były retuszowane w PS.

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Co do przeróbki foto, to z tego co pamiętam regulamin nie przewiduje takiej opcji.

Z tym to spoko, jedyne co zmieniałem na zdjęciach, to tylko rozdzielczość. THX

Opublikowano

ja jebie strzala jeszcze dzisiaj mi odmowiol posluszenstwa wycieraczki :/ co to moze byc silniczek?? tak powoli szly jakos a za chwile d*pa nie chodza:/ ale juz tak raz mialem a na 2 dzien chodzily

Opublikowano

:bry::)

Dzięki Panowie za życzenia... dopiero dziś pojawiam się na chwile i uciekam wieczorkiem na wakacje 2 tygodniowe :D w końcu :D. Po powrocie będzie musiał każdy przynajmniej małego łyczka weselnej :D

Opublikowano

ja jebie strzala jeszcze dzisiaj mi odmowiol posluszenstwa wycieraczki :/ co to moze byc silniczek?? tak powoli szly jakos a za chwile pupa nie chodza:/ ale juz tak raz mialem a na 2 dzien chodzily

zatarł się mechanizm :cool1:

Opublikowano

Witam Panowie :wink4:

Gdzie w tym tygodniu zlot? Parking Auchan?

Kumpel ma problem z silnikiem 2.5 tdi w swojej B5, cierpi na spadki mocy, blokowanie się obrotów, mrugającą kontrolkę świec żarowych i ciężko odpala na ciepłym. Wymieniał już przepływkę i czujnik doładowania turbo.

Czy ktoś by się podjął vagowania go? Postawienia jakiejś diagnozy itp? Lata tylko od mechanika do mechanika i nikt nie jest sobie w stanie z tym poradzić.

Opublikowano

Kumpel ma problem z silnikiem 2.5 tdi w swojej B5, cierpi na spadki mocy, blokowanie się obrotów, mrugającą kontrolkę świec żarowych i ciężko odpala na ciepłym. Wymieniał już przepływkę i czujnik doładowania turbo.

Czy ktoś by się podjął vagowania go? Postawienia jakiejś diagnozy itp? Lata tylko od mechanika do mechanika i nikt nie jest sobie w stanie z tym poradzić.

spot mamy jeszcze tam gdzie do tej pory

jest mapka w pierwszym poście jak do nas dojechać

Opublikowano

Dzięki Panowie za życzenia... dopiero dziś pojawiam się na chwile i uciekam wieczorkiem na wakacje 2 tygodniowe :D w końcu :D. Po powrocie będzie musiał każdy przynajmniej małego łyczka weselnej :D

Ja jestem jak najbardziej chętny na łyczka :>

Opublikowano

Ja jestem jak najbardziej chętny na łyczka :>

Ty już z gwinta prawie ponad połowę flaszki wypiłeś :D w końcu trza było mieć o 15 promil :polew:

Opublikowano

Witam w ten piękny poranek :hi:

Niech wpadnie. Podłączymy i zrobimy logi to się coś wyjaśni.

Opublikowano

niech wpadnie na spot :) każdy spojrzy może się wykluje jakaś teza :)

Opublikowano

Nigdy jeszcze nie rozbieraliśmy silnika na spocie. Może spróbujemy :gwizdanie: :kox:

Opublikowano

hehe to ja wezmę linkę holowniczą :kox:

Opublikowano

OK a ja wezme jakis duzy kosz na przydatne czesci .... :polew:

Opublikowano

wojtek czemu obstawiasz mechanizm moge wiedziec nioe chce sie mi dzis juz do tego zabierac

Opublikowano

ja jebie strzala jeszcze dzisiaj mi odmowiol posluszenstwa wycieraczki :/ co to moze byc silniczek?? tak powoli szly jakos a za chwile pupa nie chodza:/ ale juz tak raz mialem a na 2 dzien chodzily

zatarł się mechanizm :cool1:

:hi: Potwierdzam ostatnio robiłem to u Wojtka. Teraz śmiga jak nowe :good:

Opublikowano

filmik ciekawy :P