Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oj Mironku ale byś się zdziwił... Niestety aż takiego parcia na nie nie mam :> :>

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 08 Październik 2009, 13:44_________________________________________________

sieman Ty masz tak wysokie auto i tam jeszcze chaczysz?? to co ja mam powiedziec ?? ja wyjezdzajac nie chacze...Trzeba umiec jezdzic :P.... wymien klocki i tarcze bos spalil je,pewnie zrobiles to 50 km po zalozeniu tarcz :P:polew: :polew: :polew:

Za szybko było na tej trawie...[br]Dopisany: 08 Październik 2009, 13:44_________________________________________________

Siemian moje ledy tylne są do sprzedania :naughty:

9 tyś zł netto :polew:[br]Dopisany: 08 Październik 2009, 13:33_________________________________________________ :mysli: o kurcze.........

:mysli: chyba za mało napisałem

jeszcze się chłopak zdecyduje i leżę :decayed:

Netto... jakby było brutto to by mozna pomyśleć :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Siemian - może kumpel będzie na wiosne fure zmieniać wtedy myślę mógłbys się znim dogadać i zrobić zamianę lampek za dopłatą :wink4:

Opublikowano

Wie ktoś może jak się nazywa ta chata w Szczyrku gdzie Maciek miał wesele?

Opublikowano

gospoda polska

Opublikowano

Piter, wtyka do tego Twojego wzmaka Bose ma numer 443 972 963C.

Opublikowano

H4mm3R tym razem to chyba inaczej nas odebrales ? :)

pozdro i robota czeka ..

Nooo w 60sec wszyscy się zlecieli :decayed: ale wolałem się zabezpieczyć i wziąłem kupla jakby była znowu taka wpadka jak za pierwszym razem :polew:

Opublikowano

H4mm3R tym razem to chyba inaczej nas odebrales ? :)

pozdro i robota czeka ..

Nooo w 60sec wszyscy się zlecieli :decayed: ale wolałem się zabezpieczyć i wziąłem kupla jakby była znowu taka wpadka jak za pierwszym razem :polew:

bo teraz byłem JA :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

piter220 jak tam się dziś(wczoraj) stało na wahadłówce w Komorowicach przed tym śmiesznym rondem ?? :) ci mijałem tam ale nie wiem czy skukałeś :)

Opublikowano

dzieki slawek .. dzwonie i zamawiam :) ....

piter220 jak tam się dziś(wczoraj) stało na wahadłówce w Komorowicach przed tym śmiesznym rondem ?? :) ci mijałem tam ale nie wiem czy skukałeś :)

hehe :) jak jade autem to jestem skupiony na drodze .. sie nie ogladam za d*pami ..a tym bardziej za kolesiami :shocked: hyhyhy ... a stalo sie paskudnie .. z wojska polskiego do komorowic jechalem 40 min :) po 16 chwilke .. masakra[br]Dopisany: 09 Październik 2009, 07:46_________________________________________________http://www.joemonster.org/filmy/19513/Reklama_Malucha <--- fajne

Opublikowano

piter nigdy nikogo nie widzi. Fajeczka w gębie i pędzi do przodu :) :) :)

Opublikowano

no bo wiesz .. jak mam kogos zauwazyc jak patrze do przodu ? :blink: ... musialbym ciagle na innych lokac we wsteczne lusterko :)

Opublikowano

a mnie za często nie widzi - a na drodze poznał mnie od razu :)

Opublikowano

no bo sie zdziwilem .. taaaakaa fura :shocked: ze szok .. a 90 /h :) hyhyhy :polew:

serio to inaczej jest na dwupasie .. a inaczej w miescie gdzie dzieje sie 500 rzeczy naraz na drodze :)

Opublikowano

no bo sie zdziwilem .. taaaakaa fura :shocked: ze szok .. a 90 /h :) hyhyhy :polew:

serio to inaczej jest na dwupasie .. a inaczej w miescie gdzie dzieje sie 500 rzeczy naraz na drodze :)

przezorny jestem - zawsze jadę 30km/h mniej niż można :polew:

Opublikowano

:hi:

Ja piny już też zamówiłem, miejmy nadzieję, że dojadą w miarę szybko.

Był podobny tekst w serialu 7 życzeń, zawsze z tego wyłem :) Tylko co jest jak masz ograniczenie do 30 :polew:

Opublikowano

:hi:

Ja piny już też zamówiłem, miejmy nadzieję, że dojadą w miarę szybko.

Był podobny tekst w serialu 7 życzeń, zawsze z tego wyłem :) Tylko co jest jak masz ograniczenie do 30 :polew:

objazd protonku objazd :)

Opublikowano

Po przejechaniu się tym Twoim wymiataczem teraz nie chce mi się tym moim jeździć :)

Wczoraj mnie jakaś stara Alfa objechała na S1 :sorry:

Opublikowano

no bo wiesz .. jak mam kogos zauwazyc jak patrze do przodu ? :blink: ... musialbym ciagle na innych lokac we wsteczne lusterko :)

hehe no to patrzyłeś do przodu jak cię mijałem czyli teoretycznie na mnie ;) a co drogi to jest masakra tam ... z złotych czasem jadę godzinę nie przez defekty mojego wozu ;) heh

Po przejechaniu się tym Twoim wymiataczem teraz nie chce mi się tym moim jeździć smiley

Wczoraj mnie jakaś stara Alfa objechała na S1 sorry

a tam ;) za***ista fura twoja... a co z tego ze Alfa cie wzięła pewnie po 20 km się instalacja elektryczna spierdo.....

Opublikowano

hehe no to patrzyłeś do przodu jak cię mijałem czyli teoretycznie na mnie ;) a co drogi to jest masakra tam ... z złotych czasem jadę godzinę nie przez defekty mojego wozu ;) heh

Po przejechaniu się tym Twoim wymiataczem teraz nie chce mi się tym moim jeździć smiley

a tam ;) za***ista fura twoja... a co z tego ze Alfa cie wzięła pewnie po 20 km się instalacja elektryczna spierdo.....

:polew:

Opublikowano

:polew:

Miron i jak tam jak wracałeś od nas wyczułeś te drgania o których mówiliśmy ci?? :)