Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Moze Wy panowie pomozecie mi z podlaczeniem zmienarki? na spocik niestety nie moge podjechac bo w pracy non toper 2 zmiany ;(

Watek:

http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_podlaczenie_zmieniarki-t98913.0.html

Jeśli to rzeczywiście działa, to w sumie wystarczy poprzekładać piny do oryginalnej wtyki i powinno działać. Jeśli wtyka, która jest w aucie jest rozdzielna, to wystarczy przełożyć na tą co jest w tym module i powinno śmigać.

:) drodzy panowie napiszcie coś więcej o tych waszych spotkaniach , i chciałabym trochę kalendarzyków??? w mojej okolicy sporo audiczek :) pozdrawiam

Hmmm... co by tu napisać :mysli:

Spotykamy się co środę. Robimy sobie grilla, ostatnio nawet razem z ogniskiem, i gadamy o różnych pierdołach, itp. :>

Najlepiej wpaść i samemu się przekonać :D

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

o karwa, na 13:40 miałem jechać na ćwiczenia a alkomat mi jeszcze pokazuje 1,3 promila :wallbash: :wallbash:

Tak to jest jak sie wraca o 5 rano (tak mówi matka :kox:) na kompletnej nieświadomce :no:

Opublikowano

:) drodzy panowie napiszcie coś więcej o tych waszych spotkaniach , i chciałabym trochę kalendarzyków??? w mojej okolicy sporo audiczek :) pozdrawiam

witam.Oczywiście zapraszamy a kalendarzyki jeszcze sie jakies znajdą :decayed: Najwyżej każdy wyciągnie z portfela i odda ci swój :kox:
Opublikowano

:hi:

zapraszamy serdecznie w środę :) przekonasz się, że jest miło... Czy przypadkiem koleżanka porusza się szara B7 ?

Opublikowano

B7 i motorownia 75PS :kox:

Opublikowano

nie czepiaj sie pierdół :gwizdanie: :tongue4:
Opublikowano

moc jak u siemiana :tongue4:

Opublikowano

moc jak u siemiana :tongue4:

wyjaśnimy koleżance na spocie o co biega... :gwizdanie: I musimy wszystko zrobić,żeby Siemiana nie było bo jak koleżanka wpadnie to się zrazi jeszcze :polew:
Opublikowano

mnie nie będzie w środe syn ma urodziny :)

Opublikowano

to niech wpadnie z Tobą to mu się zrobi spotowe:) urodzinki[br]Dopisany: 18 Październik 2009, 13:14_________________________________________________

co do kalendarzyków to mamy jeszcze tyle, że to na ten rok wiec zapraszam ponownie na spota i damy parę ;)

Opublikowano

juz ostatnio dyskutowalismy o ilniku w yej b7:D :hi:

Opublikowano

klubowicz a taką drobnostke stawia ponad spoty :angry:

Już poszło PW do Huga z pewnym wnioskiem :decayed:[br]Dopisany: 18 Październik 2009, 13:44_________________________________________________Siemian Twoje felgi narazie spisują się dobrze - ciekawe jak będzie jak je założę na auto i zacznę używać :polew:

Opublikowano

Już poszło PW do Huga z pewnym wnioskiem :decayed:[br]Dopisany: 18 Październik 2009, 13:44_________________________________________________Siemian Twoje felgi narazie spisują się dobrze - ciekawe jak będzie jak je założę na auto i zacznę używać :polew:

nie przekraczaj 80km/h bo kiery nie utrzymasz :polew:
Opublikowano

nie przekraczaj 80km/h bo kiery nie utrzymasz :polew:

:polew:[br]Dopisany: 18 Październik 2009, 13:49_________________________________________________z jedną felgą był problem - nie dało sie jej wyważyć - ale jak oderwaliśmy od niej krawężnik to potem jakoś poszło :polew:

Opublikowano

Już poszło PW do Huga z pewnym wnioskiem :decayed

:bicz3:

Opublikowano

nie dało sie jej wyważyć - ale jak oderwaliśmy od niej krawężnik to potem jakoś poszło :polew:

BUHAHAHAH :polew:
Opublikowano

motorownia 75PS :) pisałam koledze siemianowi ze jestem zielona wiec proszę o wyrozumiałość i ewentualne pouczenie !!!!:) ale będziecie mieć ubaw ja coś palne:):) :)

W tą środę niestety chyba się nie wybiorę ale może w niedługim czasie :) (jak umyję auto )

odp .dla kolegi mk4 , tak mój Lolek jest koloru szarego :)

a co strasznego robi kolega siemian ???

Opublikowano

motorownia 75PS :) pisałam koledze siemianowi ze jestem zielona wiec proszę o wyrozumiałość i ewentualne pouczenie !!!!:) ale będziecie mieć ubaw ja coś palne:):) :)

W tą środę niestety chyba się nie wybiorę ale może w niedługim czasie :) (jak umyję auto )

odp .dla kolegi mk4 , tak mój Lolek jest koloru szarego :)

Przyjeżdża na spoty ! :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

nawet nie wypowiadaj jego nicka - to jak ptasia grypa ( nawet nie wiesz kiedy Cię dopada )[br]Dopisany: 18 Październik 2009, 14:21_________________________________________________na zlota oczywiście wpadaj - zapraszamy - tylko wcześniej się upewnij czy napewno nie będzie kolegi siem....

Opublikowano

nawet nie wypowiadaj jego nicka - to jak ptasia grypa ( nawet nie wiesz kiedy Cię dopada )[br]Dopisany: 18 Październik 2009, 14:21_________________________________________________na zlota oczywiście wpadaj - zapraszamy - tylko wcześniej się upewnij czy napewno nie będzie kolegi siem....

:kox: