Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tyyyyy.. normalnie tyyyy :) ja ci dam Bana :P .... mam zdjęcie twojego auta strzeż się ... wystawie ci je na mobile.eu za atrakcyjna cenę i zobaczysz jak to jest rozmawiać z Ruskami przez telefon heheheh :)

Dokładnie KROPKA mu!!!

Albo jeszcze lepiej Bana!!!!!!!!!! :polew:

To chyba chodziło o to że dostaniesz banana za te swoje wozidło :polew: :polew: :polew: :polew:

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

tyyyyy.. normalnie tyyyy :) ja ci dam Bana :P .... mam zdjęcie twojego auta strzeż się ... wystawie ci je na mobile.eu za atrakcyjna cenę i zobaczysz jak to jest rozmawiać z Ruskami przez telefon heheheh :)

Dokładnie KROPKA mu!!!

Albo jeszcze lepiej Bana!!!!!!!!!! :polew:

To chyba chodziło o to że dostaniesz banana za te swoje wozidło :polew: :polew: :polew: :polew:

:) a co z moim wozidłem jest nie tak ? ja wiem że było niepełno sprytne ale teraz jest już wsio porobione :)

Opublikowano

Bose u pitera zamontowane na gotowo. Nie widzę większej różnicy pomiędzy tym nowym wzmakiem, a tym starym. Moim zdaniem gra tak samo ładnie i czysto.

Piny ISO pasują idealnie w tą wtykę.

dzieeeeeki slawek jeszcze raz :notworthy: ...

bry wszystkim :) widze ze weekend aktywnie na forum spedzony... kolezanke i ja zapraszam :decayed:

i cos z rana ... http://www.joemonster.org/filmy/19730/Serbski_lowrider jest lansik !!!!

Opublikowano

A ja mam kaca drugi dzień! :blink: Niby jest trochę lepiej ale dalej do d*py :wallbash: Wódy nie piję do sylwestra co najmniej, a przynajmniej nie w takich ilościach :decayed:

Opublikowano

:hi:

A ja mam kaca drugi dzień! :blink: Niby jest trochę lepiej ale dalej do d*py :wallbash: Wódy nie piję do sylwestra co najmniej, a przynajmniej nie w takich ilościach :decayed:

zawsze się tak mówi na drugi dzień, przychodzi weekend i znów sielanka :D

Opublikowano
:hi: :hi: :hi:
Opublikowano

powitać :hi:

Opublikowano

Dżem do :bry::)

Dziś juz niestety z pracy. Masakra jak mi się nie chciało wstać i jechać do roboty :(

Bose u pitera zamontowane na gotowo. Nie widzę większej różnicy pomiędzy tym nowym wzmakiem, a tym starym. Moim zdaniem gra tak samo ładnie i czysto.

bry wszystkim :) widze ze weekend aktywnie na forum spedzony... kolezanke i ja zapraszam :decayed:

Piter, a jak z buczeniem, jest czy nie ma ?

Opublikowano

wedlug mnie nie ma ... nic nie slysze coby mnie denerwowalo .. tylko ten uszkodzony glosnik z przodu czasami daje znac :)

Opublikowano

Czyli jednak moja teoria o odpowiednim zrobieniu kabelków sygnałowych się sprawdziła :>

Opublikowano

Czyli jednak moja teoria o odpowiednim zrobieniu kabelków sygnałowych się sprawdziła :>

na to wyglada !!! :notworthy: szpecu :) slawek zlota raczka :wink4:

Opublikowano

Ten głośniczek centralny kosztuje w ASO 153 zł. Masakra.

Opublikowano

Dżem do :bry::)

Dziś juz niestety z pracy. Masakra jak mi się nie chciało wstać i jechać do roboty :(

To weź sobie jeszcze tydzień. Przecież urlopu masz pod dostatkiem... :>

wedlug mnie nie ma ... nic nie slysze coby mnie denerwowalo .. tylko ten uszkodzony glosnik z przodu czasami daje znac :)

Nio niestety, czytałem że jak przy wypadku urywa przód i trzeba wspawać nowy to wtedy są kłopoty z centralnym głośniczkiem, bo nikomu nie chce się porządnie lutować kabli... :decayed::naughty:

Opublikowano

Ten głośniczek centralny kosztuje w ASO 153 zł. Masakra.

no zycie :) .. moze go gdzies wychacze ...

ok poki co spadam tourne ... rybnik -> katowice -> tarnowskie gory

bedzie muzyczka :>

Opublikowano

Kto mi powie czym się różni bose w avancie od tego w sedanie? Zaraziliście mnie trochę tematem i zrobiłbym se moda RNS-E + bose :gwizdanie: Na alledrogo widzę tylko do avantów :confused4: Podobno głośnik + wzmak jest gdzieś na/pod? półce tylnej :gwizdanie:

Opublikowano
:hi: Dzisiaj już trochę cieplej
Opublikowano

Kto mi powie czym się różni bose w avancie od tego w sedanie? Zaraziliście mnie trochę tematem i zrobiłbym se moda RNS-E + bose :gwizdanie: Na alledrogo widzę tylko do avantów :confused4: Podobno głośnik + wzmak jest gdzieś na/pod? półce tylnej.

zgadza się głośnik jest montowany na tylnej półce.. z tego co pamiętam swojego czasu były głośniki do sedana.

Opublikowano

pojawiaja się do sedana więc spoooko[br]Dopisany: 19 Październik 2009, 11:49_________________________________________________co tu taka cisza...

Patrzcie jakie fajne autko jest do sprzedania:

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9861425

:>[br]Dopisany: 19 Październik 2009, 12:28_________________________________________________albo to:

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10204300[br]Dopisany: 19 Październik 2009, 12:29_________________________________________________a ten to jest chyba audi exclusive bo ma obniżany dach...

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10158146[br]Dopisany: 19 Październik 2009, 12:30_________________________________________________http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10257103 ten też niczego sobie... to co kupujemy?? :)[br]Dopisany: 19 Październik 2009, 12:30_________________________________________________ten jest świetnie wyposażony w środku- widać na ostatniej fotce...

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10273118

Zresztą w opisie napisali... podgrzewane fotele, kierownica wielofunkcyjna... no tak jest wielofunkcyjna... można nią palić w piecu... tylko się już troszke zużyła.. :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

i do tego jaka cena...chyba ich pojebało :polew:

Opublikowano

to co Piotrek decydujesz się na którąś...? :> :polew::decayed::naughty: