Wihajster Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 a ile chcesz w ogóle za tego wrzoda
siemian Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 no to jest RNS-E. Mam do tego mape Jaką to masz mapę? Polski i Europy? Co ile wychodzi nowa? Bo zauważyłem, że na swojej nie mam kilku nowych dróg :gwizdanie: ja mam mape AN 2010. Za niedługo powinno wyjść coś nowego. Puki co to jest najnowsza mapa. :hi: Hammer- słyszałem że wpadłeś na jakiś murek i zniszczyłeś zderzak? Masz jakieś foty? :polew: :polew: :polew: A tylko trochę draśnięty jest [br]Dopisany: 08 Październik 2010, 09:16_________________________________________________ no to jest RNS-E. Mam do tego mape Jaką to masz mapę? Polski i Europy? Co ile wychodzi nowa? Bo zauważyłem, że na swojej nie mam kilku nowych dróg :gwizdanie: Siemian ma do wszystkiego mapy i spolszczenia :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Październik 2010, 09:19_________________________________________________ kurcze Panowie albo mam skleroze albo jakieś luki w pamięci... Widziałem dzisiaj czarne B7 Avant 1.9 TDI rejestracja SBI na ramkach klubowych... Nie kojarze nikogo takiego :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Jak auto miało 18" BBS i xenony to to był mój kumpel no to chyba był ten Twój znajomy a ile chcesz w ogóle za tego wrzoda z tego co słyszałem to chce 30 koła za tego golasa (wyciągnął wszystko co się dało- nawet olej spuścił do poziomu minimum bo to pół litra może się przydać. Klocki też wziął od wojtka jakieś zjechane, bo te co miał się przydadzą- jeszcze z 1000km spokojnie się na nich przejezdzi :polew:)
wojtekce Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 no to jest RNS-E. Mam do tego mape Jaką to masz mapę? Polski i Europy? Co ile wychodzi nowa? Bo zauważyłem, że na swojej nie mam kilku nowych dróg :gwizdanie: ja mam mape AN 2010. Za niedługo powinno wyjść coś nowego. Puki co to jest najnowsza mapa. :hi: Hammer- słyszałem że wpadłeś na jakiś murek i zniszczyłeś zderzak? Masz jakieś foty? :polew: :polew: :polew: A tylko trochę draśnięty jest [br]Dopisany: 08 Październik 2010, 09:16_________________________________________________ no to jest RNS-E. Mam do tego mape Jaką to masz mapę? Polski i Europy? Co ile wychodzi nowa? Bo zauważyłem, że na swojej nie mam kilku nowych dróg :gwizdanie: Siemian ma do wszystkiego mapy i spolszczenia :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Październik 2010, 09:19_________________________________________________ kurcze Panowie albo mam skleroze albo jakieś luki w pamięci... Widziałem dzisiaj czarne B7 Avant 1.9 TDI rejestracja SBI na ramkach klubowych... Nie kojarze nikogo takiego :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Jak auto miało 18" BBS i xenony to to był mój kumpel no to chyba był ten Twój znajomy a ile chcesz w ogóle za tego wrzoda z tego co słyszałem to chce 30 koła za tego golasa (wyciągnął wszystko co się dało- nawet olej spuścił do poziomu minimum bo to pół litra może się przydać. Klocki też wziął od wojtka jakieś zjechane, bo te co miał się przydadzą- jeszcze z 1000km spokojnie się na nich przejezdzi :polew:) :polew:
MARiOLiNi Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Zapomniałeś o płynie hamulcowym, w rowerze też mam DOTa 4 :> z tarczami już trudniej ;(
siemian Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 ku***a Panowie zgubiłem kom więc nie mam do nikogo nr. Podawać na PW :confused4:
H4mm3R Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Co Kierowca Ciężarówki Robi z Nachalnymi Transwestytami :polew:[br]Dopisany: 08 Październik 2010, 15:58_________________________________________________Za dużo basów :polew:
wojtekce Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 jadę dziś wieczorem poszaleć na gokartach
Arturoo Opublikowano 8 Października 2010 Autor Opublikowano 8 Października 2010 a ile chcesz w ogóle za tego wrzoda z tego co słyszałem to chce 30 koła za tego golasa (wyciągnął wszystko co się dało- nawet olej spuścił do poziomu minimum bo to pół litra może się przydać. Klocki też wziął od wojtka jakieś zjechane, bo te co miał się przydadzą- jeszcze z 1000km spokojnie się na nich przejezdzi :polew:) Nie mam pytań :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: [br]Dopisany: 08 Październik 2010, 20:18_________________________________________________ Co Kierowca Ciężarówki Robi z Nachalnymi Transwestytami :polew: :th: Dobre,było siedzieć w domu.
H4mm3R Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Zielony ostatnio się miałeś ze GRYFIEMU avatar usunęli :gwizdanie: bądź tak dobry i popraw avatar od Miszka82 bo fota 3mb to z leksza przesada :gwizdanie:
GRYFI Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Zielony ostatnio się miałeś ze GRYFIEMU avatar usunęli :gwizdanie: bądź tak dobry i popraw avatar od Miszka82 bo fota 3mb to z leksza przesada :gwizdanie: to już wiem kto mnie podpierdolił :polew: [br]Dopisany: 09 Październik 2010, 07:31_________________________________________________ :hi:
wojtekce Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 tychy? nie w katowicach byliśmy ale był :kox:
H4mm3R Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 :hi:[br]Dopisany: 09 Październik 2010, 09:13_________________________________________________ Zielony ostatnio się miałeś ze GRYFIEMU avatar usunęli :gwizdanie: bądź tak dobry i popraw avatar od Miszka82 bo fota 3mb to z leksza przesada :gwizdanie: to już wiem kto mnie podpierdolił :polew: Twoje mi nie wieszało przeglądarki, więc było OK
KFX Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 yyy, się pokażę w środę będzie ktoś?
GRYFI Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 yyy, się pokażę w środę będzie ktoś? no mnie niestety wyjątkowo nie będzie -delegacja
H4mm3R Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Jacques: The Sports Issue Trailer, 'Squash' Więcej ruchu panowie [br]Dopisany: 09 Październik 2010, 20:19_________________________________________________http://www.sadistic.pl/male-gnoje-terroryzuja-kierowcow-vt52630.htm
GRYFI Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Jacques: The Sports Issue Trailer, 'Squash' Więcej ruchu panowie [br]Dopisany: 09 Październik 2010, 20:19_________________________________________________http://www.sadistic.pl/male-gnoje-terroryzuja-kierowcow-vt52630.htm dobre to....
Rekomendowane odpowiedzi