Andrzej88 Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Panowie wypadało by juz powoli pomyślec nad zmiana lokalizacji spotów na cieplejsze miejsce. Co proponujecie?? fakt faktem, trochę zimno. W zeszłym roku przenosiliśmy chyba dopiero jak śnieg spadł A i tak parę spotów było śniegowych z tego co kojarzę... bo się drzewa waliły na drogę
siemian Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Panowie wypadało by juz powoli pomyślec nad zmiana lokalizacji spotów na cieplejsze miejsce. Co proponujecie?? odezwał się ten co raz na 10 spotów jest. Z tego wychodzi że zaliczysz jeden góra dwa spoty zimowe także możesz pocierpieć troche. [br]Dopisany: 12 Październik 2010, 10:48_________________________________________________ jak tam Wojtuś sprawa wygląda?
Wihajster Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 odezwał się ten co raz na 10 spotów jest. Z tego wychodzi że zaliczysz jeden góra dwa spoty zimowe także możesz pocierpieć troche. O 18-tej robi sie juz ciemno więc proponuje Decathlon jak w zeszłym roku
H4mm3R Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 odezwał się ten co raz na 10 spotów jest. Z tego wychodzi że zaliczysz jeden góra dwa spoty zimowe także możesz pocierpieć troche. O 18-tej robi sie juz ciemno więc proponuje Decathlon jak w zeszłym roku A ja Auchan :>
Wihajster Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 odezwał się ten co raz na 10 spotów jest. Z tego wychodzi że zaliczysz jeden góra dwa spoty zimowe także możesz pocierpieć troche. O 18-tej robi sie juz ciemno więc proponuje Decathlon jak w zeszłym roku A ja Auchan :> jeden w sumie czort
H4mm3R Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Tylko w Decathlonie chyba niema gdzie usiąść...
Wihajster Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Tylko w Decathlonie chyba niema gdzie usiąść... jest ankieta
Andrzej88 Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Tylko w Decathlonie chyba niema gdzie usiąść... jest ankieta A gdzie opcja zostajemy przy nałężu? Moim zdaniem nie ma jeszcze śniegu to można zostać... ognisko się zrobi to kto będzie chcial się ogrzeje Może u tadina na golono/szaszłyk?
Wihajster Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Może u tadina na golono/szaszłyk? za dobrze bys sie miał
wojtekce Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Tylko w Decathlonie chyba niema gdzie usiąść... jest ankieta A gdzie opcja zostajemy przy nałężu? Moim zdaniem nie ma jeszcze śniegu to można zostać... ognisko się zrobi to kto będzie chcial się ogrzeje Może u tadina na golono/szaszłyk? doby pomysł
KFX Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 ja proponuje parking podziemny pod Gemini. jest duży, darmowy, nie pada na głowe i jest oświetlenie
siemian Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Tylko w Decathlonie chyba niema gdzie usiąść... jest ankieta A gdzie opcja zostajemy przy nałężu? Moim zdaniem nie ma jeszcze śniegu to można zostać... ognisko się zrobi to kto będzie chcial się ogrzeje Może u tadina na golono/szaszłyk? doby pomysł ponawiam pytanie Jak tam mój złom? ja proponuje parking podziemny pod Gemini. jest duży, darmowy, nie pada na głowe i jest oświetlenie dobrze gada! Wódki mu polać! :good: [br]Dopisany: 12 Październik 2010, 12:37_________________________________________________Wojtek już wiem dlaczego masz w siebie podnośniki z dwóch stron :decayed: http://www.sadistic.pl/car-service-fail-vt52815.htm
wojtekce Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Tylko w Decathlonie chyba niema gdzie usiąść... jest ankieta A gdzie opcja zostajemy przy nałężu? Moim zdaniem nie ma jeszcze śniegu to można zostać... ognisko się zrobi to kto będzie chcial się ogrzeje Może u tadina na golono/szaszłyk? doby pomysł ponawiam pytanie Jak tam mój złom? ja proponuje parking podziemny pod Gemini. jest duży, darmowy, nie pada na głowe i jest oświetlenie dobrze gada! Wódki mu polać! :good: [br]Dopisany: 12 Październik 2010, 12:37_________________________________________________Wojtek już wiem dlaczego masz w siebie podnośniki z dwóch stron :decayed: http://www.sadistic.pl/car-service-fail-vt52815.htm :polew: ja pierd..... siemian kata już nie masz drogi towar to sprzedałem
siemian Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 ooo fajnie. Widze że ładny kawałek rurki. Wygraweruj na nim "by wojtekce" :polew: :polew:
Baddy Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 ja proponuje parking podziemny pod Gemini. jest duży, darmowy, nie pada na głowe i jest oświetlenie :good:
Wihajster Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 jest nowa ankieta głosować
Rekomendowane odpowiedzi