wojtekce Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 GRYFI popełniłeś błąd w opisie fury trzeba było napisać kto robił remont a wtedy problem ze sprzedażą rozwiązany Hamer gratulacje
GRYFI Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 GRYFI popełniłeś błąd w opisie fury trzeba było napisać kto robił remont a wtedy problem ze sprzedażą rozwiązany Hamer gratulacje :polew:
wojtekce Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 GRYFI popełniłeś błąd w opisie fury trzeba było napisać kto robił remont a wtedy problem ze sprzedażą rozwiązany Hamer gratulacje :polew: myślałem o serwisie skoda
MARiOLiNi Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 http://moto.allegro.pl/rewelacyjne-audi-s4-c4-4-2-v8-i1279670780.html "[...]nikt nie sprzedaje dopieszczonego sprawnego auta za cenę roweru....[...]" Widzę, że samochód niedopieszczony, sprzedajesz to w cenie mojego roweru, drugi rower mam trochę tańszy :gwizdanie:
GRYFI Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 http://moto.allegro.pl/rewelacyjne-audi-s4-c4-4-2-v8-i1279670780.html "[...]nikt nie sprzedaje dopieszczonego sprawnego auta za cenę roweru....[...]" Widzę, że samochód niedopieszczony, sprzedajesz to w cenie mojego roweru, drugi rower mam trochę tańszy :gwizdanie: no już się nie chwal tymi cenami twoich rowerów bo auto od mamy pożyczasz :polew: dobrze wiesz o co chodzi.... o rowery dla zwykłych śmiertelników
MARiOLiNi Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 http://moto.allegro.pl/rewelacyjne-audi-s4-c4-4-2-v8-i1279670780.html "[...]nikt nie sprzedaje dopieszczonego sprawnego auta za cenę roweru....[...]" Widzę, że samochód niedopieszczony, sprzedajesz to w cenie mojego roweru, drugi rower mam trochę tańszy :gwizdanie: no już się nie chwal tymi cenami twoich rowerów bo auto od mamy pożyczasz :polew: dzisiaj od taty
GRYFI Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 ale aukcję obserwują dwie osoby więc może znajdzie się jakiś zapaleniec napaleniec
wojtekce Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 ale aukcję obserwują dwie osoby więc może znajdzie się jakiś zapaleniec napaleniec każde auto ma swojego kupca wczesniej czy później sie sprzeda
GRYFI Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 ale aukcję obserwują dwie osoby więc może znajdzie się jakiś zapaleniec napaleniec każde auto ma swojego kupca wczesniej czy później sie sprzeda oby oby
MARiOLiNi Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 Muszę znaleźć trochę czasu i wstawić A4 do komisu. Zakup Integralki odpada, dorzuciłbym coś ze swojej kasy i kupił, ale na naprawy już bym nie miał ;(
bakuś Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 Gryfi, to kiedy przyjeżdżasz do mnie po biemdabylju?
GRYFI Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 Gryfi, to kiedy przyjeżdżasz do mnie po biemdabylju? jak z niej zrobisz nówkę :polew: :polew:[br]Dopisany: 17 Październik 2010, 22:44_________________________________________________ Muszę znaleźć trochę czasu i wstawić A4 do komisu. Zakup Integralki odpada, dorzuciłbym coś ze swojej kasy i kupił, ale na naprawy już bym nie miał ;( ja ci ją podkupię i dam ci czasem popatrzeć :polew: :polew:
bakuś Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 czepiasz się, dobry kibel z niej
GRYFI Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 czepiasz się, dobry kibel z niej to ja ci powiedziałem że to fajne auto więc się nie czepiam ale trochę za dużo do zrobienia jak dla mnie
bakuś Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 dla mnie też, dlatego nic nie robię
Rekomendowane odpowiedzi