siemian Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 Dawid ma b8 po progranie w v-techu. Wyszło 185koni i 450Nm. W Nm nie chce mi się wierzyć bo wiadomo że w tej sprawie hamownia V-techu przekłamuje. Ale fakt faktem że auto idzie minimalnie lepiej (dużo niżej ciągnie). Skrzynia jest tak jak u mnie 6 biegowa, ale jakby dłuższa. U mnie przy 240 mam koniec u niego leci 249km/h. Jednak co nowa konstrukcja to nowa... On może jeszcze wymienić turbo... Aż boje się myśleć co będzie... Do tego spalanie ma mega miodzio. Przy 200km/h na tempomacie ma średnie ok. 9l. ja mam przy 200km/h spalanie 12... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Nie ma się co przejmować, dwa graty bez quattro ja jeszcze mam :gwizdanie: za chwile to na kreske będziesz mógł stawać co najwyżej rowerem więc morda w kubeł :evil: :evil: :decayed:
MARiOLiNi Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 za chwile to na kreske będziesz mógł stawać co najwyżej rowerem więc morda w kubeł :evil: :evil: :decayed: :naughty po sprzedaży A4 powinno mi kasy starczyć na nowe rwd, nówka prosto od szwajcarskiego dystrybutora km/kg ma ponad 2x więcej niż moja A4 i może jeszcze VAT od tego odliczymy
siemian Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 za chwile to na kreske będziesz mógł stawać co najwyżej rowerem więc morda w kubeł :evil: :evil: :decayed: :naughty po sprzedaży A4 powinno mi kasy starczyć na nowe rwd, nówka prosto od szwajcarskiego dystrybutora km/kg ma ponad 2x więcej niż moja A4 i może jeszcze VAT od tego odliczymy najpierw kup, potem się będziesz chwalił... http://www.sadistic.pl/wpadka-kandydata-po-vt53435.htm :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
H4mm3R Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 Niestety on ma jeszcze potencjał w silniku i może wymienić turbo na większe, ja już nie :confused4: Siemian co Ty pitolisz, możesz właśnie założyć turbo z CR jak to zrobił jaro4444 + schudnąć i wtedy Dawid Cię nie objedzie :decayed:[br]Dopisany: 21 Październik 2010, 17:45_________________________________________________ drugi no tak dostał klubowicza i juz na spoty nie trzeba przyjeżdżać :gwizdanie: Ty i tak pewnie głosowałeś przeciw :polew:[br]Dopisany: 21 Październik 2010, 17:46_________________________________________________ BĘDE MIAŁ DZIŚ SYNA WŁAŚNIE ŻONE DO SZPITALA ZAWIOZŁEM Graty CHOPIE :oklaski: :oklaski: :oklaski:
GRYFI Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 Niestety on ma jeszcze potencjał w silniku i może wymienić turbo na większe, ja już nie :confused4: Siemian co Ty pitolisz, możesz właśnie założyć turbo z CR jak to zrobił jaro4444 + schudnąć i wtedy Dawid Cię nie objedzie :decayed:[br]Dopisany: 21 Październik 2010, 17:45_________________________________________________ drugi no tak dostał klubowicza i juz na spoty nie trzeba przyjeżdżać :gwizdanie: Ty i tak pewnie głosowałeś przeciw :polew:[br]Dopisany: 21 Październik 2010, 17:46_________________________________________________ BĘDE MIAŁ DZIŚ SYNA WŁAŚNIE ŻONE DO SZPITALA ZAWIOZŁEM Graty CHOPIE :oklaski: :oklaski: :oklaski: dzięki Hammer :>to piszę ja- Baddy z kompa Gryfiego
Baddy Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 DZIĘKI ZIOMALE :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
H4mm3R Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 http://www.bild.de/BILD/video/clip/news/vermischtes/2010/10/21/mexiko-verbrennt-marihuana.html
Arturoo Opublikowano 22 Października 2010 Autor Opublikowano 22 Października 2010 Siemanko http://www.bild.de/BILD/video/clip/news/vermischtes/2010/10/21/mexiko-verbrennt-marihuana.html Tyle ziółek to ja jeszcze nie widziałem :decayed: . W sumie to tego szkoda............. bo czyjaś praca poszła na marne :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:
piter220v Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 czolem z ranca ... gratulacje baddy :oklaski: teraz to bedziesz mial prawdziwa wymowke ze na spoty nie przyjezdzasz
Baddy Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 :hi: czolem z ranca ... gratulacje baddy :oklaski: teraz to bedziesz mial prawdziwa wymowke ze na spoty nie przyjezdzasz hahaha......ostatnio właśnie się pojawiam i korzystając z okazji chciałbym zapytać: jaką Ty masz wymówkę? poza tym....dzięki
piter220v Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 ja nie mam wymowki ... nie bylem bo nie dalem rady
piter220v Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 http://www.joemonster.org/filmy/29609/Straszne_samobojstwo
GRYFI Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 ale strzał był pod robotą pitera :shocked: golfII i punto- totalna masakra
piter220v Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 ale strzał był pod robotą pitera :shocked: golfII i punto- totalna masakra no no przed 6 to sie stalo ... jedno i drugie do kasacji .. kogos pakowali do karetki ... ogolnie lekka przejebka ..
Baddy Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 dobra Panowie kto jeszcze zdecyduje się na umowę? brakuje mi kilku do kierownika to nic nie kosztuje a jeszcze zarobicie dobre warunki i do tego wyprowadzam papiery na prostke nie bać się tylko decydować jak pomożecie mi zrobić kierownika to odpier..le takiego spota, że go nigdy nie zapomnicie
Wihajster Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 dobra Panowie kto jeszcze zdecyduje się na umowę? brakuje mi kilku do kierownika to nic nie kosztuje a jeszcze zarobicie dobre warunki i do tego wyprowadzam papiery na prostke nie bać się tylko decydować jak pomożecie mi zrobić kierownika to odpier..le takiego spota, że go nigdy nie zapomnicie my nie jesteśmy przekupni
Rekomendowane odpowiedzi