H4mm3R Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 fuuuuujjj.... allllleeee brrrzzzyyyydddaaalllllllllllllllllllllll :decayed: [br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 18:17_________________________________________________po pierwsze wyjeb ten znaczek s4. Po drugie fele w black, po trzecie progi z s4 w czarny mat a właśnie że nie co ja drugi miron78 jestem nie wypowiadaj tego nicku tutaj... Toż to złowieszcze nasienie szatana :evil: :evil: A po drugie jak już to zieluch... bo miron ma srebrne 19' a nie czarne 18' i nie ma listw s4... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ...w ogóle nie wiem po co przywołałeś tutaj nick tego pionka :polew: :polew: ze znaczka zniknie cyferka "4" a "S" zostanie tak mi się wymskło z tym mir.... :polew:
proton2 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 A ja też zaszaleję i pociągnę z kapelusza
MARiOLiNi Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Dzisiaj nas klienta straszyła, że jak nie przyjmiemy zwrotu nart to nam zrobi złą opinię. Jutro ma dzwonić, będę z nią rozmawiał :> jak ja lubię takie rozmowy
GRYFI Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 - ja siedzę w robocie do 19. ktoś jest na spocie?
IKMA Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/slask/gigantyczny-karambol-57-pojazdow-jedna-osoba-zgine,1,4019370,region-wiadomosc.html Słyszeliście??
DAWIDBORI Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 slyszalem widzialem i w korkach jezdzilem ale do lawety dzis nie siadam:D
moro99 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Panowie, jak tam warunki pogodowe ? Na 100% laduje w BB w piatek wiec chcialbym sie przygotowac (a ogladajac dzisiejsze wieadomosci widzialem ze srogo jest). Nie spotujecie sie w nd moze? - ja w pn spadam spowrotem do wawki
Arturoo Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2010 Ehh,miałem dziś być to mnie mechanik wydutkał i mi furki nie robił ,żebym wiedział to bym wpadł na kawusie do Was. H4mm3R wariat z Ciebie
H4mm3R Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Panowie, jak tam warunki pogodowe ? Na 100% laduje w BB w piatek wiec chcialbym sie przygotowac (a ogladajac dzisiejsze wieadomosci widzialem ze srogo jest). Nie spotujecie sie w nd moze? - ja w pn spadam spowrotem do wawki W BB dziś było 7C a śnieg znika w oczach H4mm3R wariat z Ciebie Coś Ci nie idzie ten tiptronic
Rekomendowane odpowiedzi