siemian Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 przyjezdzaj przyjezdzaj :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza79 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 w końcu wymieniam szyby robota nontop bez wiatrówki by tyle nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Trzeba sobie radzic . [br]Dopisany: 26 Styczeń 2011, 12:15_________________________________________________Siemian przykro mi ale dziś nie przyjadę . Zostaję w pracy do wiadomości :> . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 spoko spoko, pracuj, przynajmniej jakiś pożytek z Ciebie będzie (jak nic nie zepsujesz :decayed: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Oby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARiOLiNi Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 A mnie nie będzie, zaraz jadę = Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 dzięki za spocik, zgodnie z ustaleniami w przyszłym tygodniu w nałężu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POPO Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 dzięki za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 dzięki za spota... Bylo tak sobie, ale czego można się po was spodziewać... :confused4: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 dzięki za spocik, zgodnie z ustaleniami w przyszłym tygodniu w nałężu To następnym razem zabieramy drewienka i kiełbaski mam rozumieć ? Siemian znowu w swoim żywiole będzie :>. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KFX Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARiOLiNi Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godzic Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 no i siemian będzie mógł napierdalać za kierownicą, i po 24 pkt nie straci prawka się prawo zmienia : do 24 pkt normalnie to tak jak było, po roku się kasują... ale jeśli ktoś przekroczy te 24 jest wysyłany na kurs redukcyjny ale prawka mu nie zabierają i potem jeśli znów uzbiera 24 pkt w przeciągu 5 lat ( te już po roku się nie kasują) traci prawo jazdy i normalnie musi iść na kurs jeszcze raz. w kodeksie drogowym czytałem że ustawa dopiero od 2013, ale dzisiaj czytałem że prezio właśnie ja podpisał więc nie wiem kiedy wejdzie w życie. zmienia się też prawo odnośnie prawka na motocykle oraz nowych kierowców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 no i siemian będzie mógł nap***ać za kierownicą, i po 24 pkt nie straci prawka się prawo zmienia : do 24 pkt normalnie to tak jak było, po roku się kasują... ale jeśli ktoś przekroczy te 24 jest wysyłany na kurs redukcyjny ale prawka mu nie zabierają i potem jeśli znów uzbiera 24 pkt w przeciągu 5 lat ( te już po roku się nie kasują) traci prawo jazdy i normalnie musi iść na kurs jeszcze raz. w kodeksie drogowym czytałem że ustawa dopiero od 2013, ale dzisiaj czytałem że prezio właśnie ja podpisał więc nie wiem kiedy wejdzie w życie. zmienia się też prawo odnośnie prawka na motocykle oraz nowych kierowców no to przejebane bo 24 pkt w pięć lat to nietrudno nazbierać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 hammer .. plytka dla mnie ? .. pamietasz ? .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 hammer .. plytka dla mnie ? .. pamietasz ? .. Mam wypaloną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi