siemian Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 gadaliśmy na spocie o rozrządzie w 3.0 tdi. A wygląda on tak: :decayed:
Wihajster Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 gadaliśmy na spocie o rozrządzie w 3.0 tdi. A wygląda on tak: :decayed: prawie jak w maluchu
Arturoo Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Opublikowano 14 Lutego 2011 Wymienial juz ktos? Ile to papierkow ?[br]Dopisany: 14 Luty 2011, 20:54_________________________________________________Myślałem ,że system jest skomplikowany ale żeby az tak , masakra.
Grisza79 Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Panowie jutro rano jade do Pragi, i mam pytanie. Jaka będzie najbardziej optymalna trasa ? Cieszyn-Brno-Praga ? czy może jakaś inna ? ta Tylko ta autostradka to raz ,że do d*py droga ,a dwa bez winiety nie pojedziesz .[br]Dopisany: 14 Luty 2011, 18:17_________________________________________________Alternatywa to chyba jeszcze gorsze rozwiązanie przez Głuchołazy . Dziękować
proton2 Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 gadaliśmy na spocie o rozrządzie w 3.0 tdi. A wygląda on tak: :decayed: Nie wiem co pił ten co to wymyślał, ale ja też chcę
Arturoo Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Opublikowano 14 Lutego 2011 gadaliśmy na spocie o rozrządzie w 3.0 tdi. A wygląda on tak: :decayed: Nie wiem co pił ten co to wymyślał, ale ja też chcę Bankowo dostał premię od szefa jak pokazał projekt . Panowie jutro rano jade do Pragi, i mam pytanie. Jaka będzie najbardziej optymalna trasa ? Cieszyn-Brno-Praga ? czy może jakaś inna ? ta Tylko ta autostradka to raz ,że do d*py droga ,a dwa bez winiety nie pojedziesz .[br]Dopisany: 14 Luty 2011, 18:17_________________________________________________Alternatywa to chyba jeszcze gorsze rozwiązanie przez Głuchołazy . Dziękować nie ma sprawy ,"szerokości " jak to życzą sobie na CB
siemian Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 Wymienial juz ktos? Ile to papierkow ?[br]Dopisany: 14 Luty 2011, 20:54_________________________________________________Myślałem ,że system jest skomplikowany ale żeby az tak , masakra. W Seacie Komocie w Czechowicach w zależności co się podziało wymiana kosztuje pomiędzy 9-15 tys. zł
Arturoo Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Opublikowano 15 Lutego 2011 Wymienial juz ktos? Ile to papierkow ?[br]Dopisany: 14 Luty 2011, 20:54_________________________________________________Myślałem ,że system jest skomplikowany ale żeby az tak , masakra. W Seacie Komocie w Czechowicach w zależności co się podziało wymiana kosztuje pomiędzy 9-15 tys. zł
GRYFI Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 Wymienial juz ktos? Ile to papierkow ?[br]Dopisany: 14 Luty 2011, 20:54_________________________________________________Myślałem ,że system jest skomplikowany ale żeby az tak , masakra. W Seacie Komocie w Czechowicach w zależności co się podziało wymiana kosztuje pomiędzy 9-15 tys. zł :polew: :polew: :polew: :polew: - wojtek zrobi za 6 :polew:
godzic Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 poznajcie mój nowy nabytek w końcu własne i za własne btw kluczyk się z immo znalazł więc nic przy nim nie było grzebane reszta działa bez zarzutów jeszcze
GRYFI Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 poznajcie mój nowy nabytek w końcu własne i za własne btw kluczyk się z immo znalazł więc nic przy nim nie było grzebane reszta działa bez zarzutów jeszcze
Wihajster Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 poznajcie mój nowy nabytek w końcu własne i za własne btw kluczyk się z immo znalazł więc nic przy nim nie było grzebane reszta działa bez zarzutów jeszcze ale gejowski wóz
Pepin Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 gadaliśmy na spocie o rozrządzie w 3.0 tdi. A wygląda on tak: :decayed: nie pamiętam kiedy gadaliśmy .. ale dodam, że jest to od strony grodzi silnika/kabiny .. czyli trza cały silnik wywlec ...
godzic Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 a ty myślisz ze ja naprawdę z siemianem na squsha jeżdżę ?
siemian Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 gadaliśmy na spocie o rozrządzie w 3.0 tdi. A wygląda on tak: :decayed: nie pamiętam kiedy gadaliśmy .. ale dodam, że jest to od strony grodzi silnika/kabiny .. czyli trza cały silnik wywlec ... Pepin bo to nie z Tobą gadałem o tym rozrządzie na spocie :polew: Ale dobrze jest... Czujny jesteś :decayed: a ty myślisz ze ja naprawdę z siemianem na squsha jeżdżę ? :polew: :polew: Godzic poka tylną klape pokrzywioną i bez wycieraczki w tym peżocie
Arturoo Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Opublikowano 15 Lutego 2011 poznajcie mój nowy nabytek w końcu własne i za własne btw kluczyk się z immo znalazł więc nic przy nim nie było grzebane reszta działa bez zarzutów jeszcze oby latało wozidełko bezawaryjnie [br]Dopisany: 15 Luty 2011, 20:09_________________________________________________siemian nie rób scen ,godzic doreza sobie wycieraczkę
Rekomendowane odpowiedzi