H4mm3R Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Siemian jak Ci się turbo wysra to mam coś lepszego dla Ciebie
siemian Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:
MARiOLiNi Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Właśnie wróciłem z treningu. W górach się nie wypieprzyłem, ale na rondzie w centrum ślizgnąłem na udzie :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2011 No siemian z całym szacunkiem ale temu turbo nawet Ty nie dasz rady zaszkodzić [br]Dopisany: 26 Kwiecień 2011, 19:42_________________________________________________Mariolini Ty uważaj bo na jednośladzie między autkami za bardzo szans nie będziesz miał
MARiOLiNi Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Już w sobotę jak jechałem na Równicę to jakiś ch.. z góry na lewoskręcie chciał mnie rozjechać Może jutro podjadę na komisariat i zapytam czy mają nagranie z ronda, bo chciałbym zobaczyć
siemian Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Już w sobotę jak jechałem na Równicę to jakiś ch.. z góry na lewoskręcie chciał mnie rozjechać kuuurrrwa nie trafiłem... :wallbash: :wallbash: :polew:
Arturoo Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Nie martw się MARiOLiNi ,siemian jest na diecie i wieczorami jak go ssie to tak majaczy :polew: :polew: :polew:
siemian Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Mariolini żartowałem... Jakbym chciał Cie dojechać to wymyśliłbym coś bardziej finezyjnego (np. zatrudnił bym Hammera żeby w Ciebie wjechal wózkiem :polew: :polew:)
Arturoo Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Siemian to jest hasło H4mm3R'a :gwizdanie:
siemian Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 no wiem. Hammer ma w tym doświadczenie dlatego bym go zatrudnił
siemian Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 widze że za chwile będziemy sobie opowiadać legendy o tym jak ktoś kiedys widział jak Wihu coś napisał na forum :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi