xandmar Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 może pomożecie-pomorzemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 predziej pomrzemy czyli poumieramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 nie chyba sie pisze przez ch :tongue4: :tongue4:[br]Dopisany: 25 Luty 2009, 21:30_________________________________________________ewentualnie pomoże:P:P tyle moge poprawic:P[br]Dopisany: 25 Luty 2009, 21:30_________________________________________________moze pomorze gdańskie [br]Dopisany: 25 Luty 2009, 21:31_________________________________________________a wihajster jest tylko teraz nabija posty witajac nowych użytkowników też zaobserwowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 ale zalezy co?? moje błędy czy wihajstra :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xandmar Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 ale zalezy co?? moje błędy czy wihajstra :gwizdanie: to że pozdychamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 wihajster chyba jeszcze nie dojechał po spociku sie nie odzywa :gwizdanie: jestem jestem ale sa braki kadrowe wsrod modów i trza ten burdel najpierw posprzatac ale czuwam i pilnuje was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 No spocik jak zwykle Dzisiejsze logi postaram się jutro obrobić. Dziś już mam dość Wreszcie mogłem przekazać magnes właścicielowi A co do działania forum, to u mnie śmiga świetnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 ale to był magnes na cipki i co teraz jak sobie poradzisz proton :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xandmar Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 No spocik jak zwykle Dzisiejsze logi postaram się jutro obrobić. Dziś już mam dość Wreszcie mogłem przekazać magnes właścicielowi nie wiedziałem że tyle radości Ci to sprawi, zamawiam jesz cze jeden :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Mam drugi mocniejszy - neodymowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 chipki czy cipki :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xandmar Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 ale to był magnes na cipki i co teraz jak sobie poradzisz proton :gwizdanie: spoko ma ramki i naklejki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 nie wiedziałem że tyle radości Ci to sprawi, zamawiam jesz cze jeden :naughty: Nie rób mi do śmiechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 jaki neodymowy jakis nowy sposob na dymanie czy jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xandmar Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 jaki neodymowy jakis nowy sposob na dymanie czy jak wypuszcza dymki w kształcie logo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodki79 Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 No spocik jak zwykle Dzisiejsze logi postaram się jutro obrobić. Dziś już mam dość Wreszcie mogłem przekazać magnes właścicielowi A co do działania forum, to u mnie śmiga świetnie Spoko odpocznij sobie, no i nastaw się odpowiednio psychicznie jutro do roboty :polew: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 jaki neodymowy jakis nowy sposob na dymanie czy jak wypuszcza dymki w kształcie logo No nie wiem czy można na to wyrwać jakiegoś lachona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi