DAWIDBORI Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 smieje sie z ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 bo co za grilla do s4 chca 300 zl ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 za grila ?? oszalałeś...za całe auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 buhahahah Chcial bys :P ... za 1000 to bym Ci nawet felg letnich nie sprzedal ...[br]Dopisany: 27 Luty 2009, 20:12_________________________________________________wihajster sproboj znalezc grill s4 za 300 zl hehehehehe...w aso niedostepny w kraju [br]Dopisany: 27 Luty 2009, 20:20_________________________________________________Panowie ja juz mowie ze mnie nie bedzie na spocie...bede bez samochodu,zderzak z rs4 bedzie dopracowywany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 dosc wczesnie meldujesz:D a co tu taka cisza ktos umarł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 NO wola wczesnij pedziec bo nie wiem czy byda na necie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodki79 Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 A ja panowie Wam powiem że usunąłem piszczącą usterkę wraz z tą dziwną głośną pracą na wolnych obr. Sam bym nie dał rady,ale z Grześkiem tzn."Kuba36" zrobiliśmy bez problemu.Ten kto zgadnie jaka była piszczenia przyczyna stawiam w środe piwko :naughty: Jeszcze raz Duże Dzięki Grzegorz :good: :hi: :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba36 Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 a ja mogę zgadywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodki79 Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 a ja mogę zgadywać hihi pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Ten kto zgadnie jaka była piszczenia przyczyna stawiam w środe piwko zapewne jakaś rolka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 ja nie jestem w temacie wiec sie nie wypowiadam ,ale napewno jakas czesc mechaniczna :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba36 Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 a ja mogę zgadywać hihi pewnie mało chętnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodki79 Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 ciepło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 a moze cos z alternatorem ?? ... moze pasek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodki79 Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 bardzo cieplo,ale powiem tez ze Wihajster wygral tylko ze na gg takze probowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 hmmmm...napinacz:P hehehe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodki79 Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 no blisko dobra nie męcze Was już :> rolka alternatora,a raczej jej sprzęgiełko padło :tongue4: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 To fajnie, że naprawione. Widzę, że moje podejrzenia były nietrafne. Sorki, że się nie odzywam, ale nie mam netu od piątku, bo mój dostawca daje d*py :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Własnie nowy kolega ze Skoczowa sie zarejestrował...oczywiście zaprosiłem go do nas na spocik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodki79 Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Własnie nowy kolega ze Skoczowa sie zarejestrował...oczywiście zaprosiłem go do nas na spocik No chyba w końcu taki Etat :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi