Wihajster Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Własnie nowy kolega ze Skoczowa sie zarejestrował...oczywiście zaprosiłem go do nas na spocik No chyba w końcu taki Etat :polew: a jak płatny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 chyba bedzie B7 :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 chyba bedzie B7 :naughty: nie... kupie Fiata punto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodki79 Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 chyba bedzie B7 :naughty: chyba sam znaczek :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 chyba bedzie B7 :naughty: chyba sam znaczek :polew: :polew: ale szydera na szczęscie nowy user ma Avanta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 bo to sa samochody a nie sedan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 avanty sa eleganckie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodki79 Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 avanty sa eleganckie ale tylko B6 :tongue4: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 avanty sa eleganckie ale tylko B6 :tongue4: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 jak sie nie ma co sie lubi to sie lubie co sie ma .... Nie kazdego stac na b6 [br]Dopisany: 01 Marzec 2009, 17:44_________________________________________________Panowie co z hamownia?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xandmar Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 avanty??????????? :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 01 Marzec 2009, 18:40_________________________________________________właśnie Dawid im wcześniej tym lepiej a na tygodniu dałoby radę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 w tym tyg.ja sie nie pisze na hamownie,bo auto bedzie stalo ...przyszly tydzien kolo 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 no ja czekam na wasza odpowiedz dacie znac i dzwonie i zalatwiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 przyszly tydzien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 co tu taka cisza.Do raportu wystąp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xandmar Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 kurde sęk w tym,że nie wiem czy jeszcze będę na miejscu w przyszłym tygodniu ale obgadamy to jeszcze na spocie co tu taka cisza [br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 20:04_________________________________________________Wihajster uprzedziłeś moje pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Wihajster uprzedziłeś moje pytanie :decayed czyżby juz dzis wszyscy pucowali pazdziochy na spocik :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 hehe myc no co ty:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodki79 Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Wihajster uprzedziłeś moje pytanie :decayed czyżby juz dzis wszyscy pucowali pazdziochy na spocik :gwizdanie: Ja pierd...le mam wyjebane na mycie,jak zrobi się już ciepło wtedy zrobie pucowanko :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 a ja se umyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi