siemian Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 Webasto-no wszystko mam, musze się tylko za to zabrać. Mysle że tak do miesiąca trzeba bedzie temat zamknąć.[br]Dopisany: 13 Październik 2011, 20:43_________________________________________________ ponoć mu go tylko na chwilę pokazałeś i schowałeś w schowku :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
H4mm3R Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 ponoć mu go tylko na chwilę pokazałeś i schowałeś w schowku :polew: :polew: :polew: No bo był jeszcze ciepły :polew: :polew:
Arturoo Opublikowano 13 Października 2011 Autor Opublikowano 13 Października 2011 ponoć mu go tylko na chwilę pokazałeś i schowałeś w schowku :polew: :polew: :polew: No bo był jeszcze ciepły :polew: :polew: ło żesz Ty :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
siemian Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 Hammer mówiłem Ci że mnie takie zabawki nie kręcą... Pamiętam jak go zachwalałeś... "mam go na stałe na wózku podłaczony do dynamo... Dlatego tak zapierdalam wszedzie... jeszcze nigdy mine nie zawiódł..."
Arturoo Opublikowano 13 Października 2011 Autor Opublikowano 13 Października 2011 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
H4mm3R Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 Hammer mówiłem Ci że mnie takie zabawki nie kręcą... Pamiętam jak go zachwalałeś... "mam go na stałe na wózku podłaczony do dynamo... Dlatego tak zapierdalam wszedzie... jeszcze nigdy mine nie zawiódł..." Aaa pierd*lisz... przecież pod ladą w sklepie go masz i mi mówiłeś że znalazłeś go w tym pudle z recyklingu w sony center
siemian Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 gubisz się w zeznaniach Hammer, jeszcze przed chwilą chowałeś go do schowka bo jeszcze cieplutki był a teraz niby ja go mam... :polew: :polew:
H4mm3R Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 gubisz się w zeznaniach Hammer, jeszcze przed chwilą chowałeś go do schowka bo jeszcze cieplutki był a teraz niby ja go mam... :polew: :polew: do Twojego schowka go chowałem :gwizdanie: :polew:
Arturoo Opublikowano 13 Października 2011 Autor Opublikowano 13 Października 2011 no ja tam nie wnikam :gwizdanie:[br]Dopisany: 13 Październik 2011, 20:53_________________________________________________ gubisz się w zeznaniach Hammer, jeszcze przed chwilą chowałeś go do schowka bo jeszcze cieplutki był a teraz niby ja go mam... :polew: :polew: do Twojego schowka go chowałem :gwizdanie: :polew: , jakąś specjalną okoliczność mieliście ,że sobie podarunki robiliście :gwizdanie: :polew: :polew: :polew:
H4mm3R Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 Artur a Ty juz w pizamce :polew: [br]Dopisany: 13 Październik 2011, 20:56_________________________________________________Bo smerfy już się skończyły :polew:
Arturoo Opublikowano 13 Października 2011 Autor Opublikowano 13 Października 2011 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: kurfa mój fason [br]Dopisany: 13 Październik 2011, 20:59_________________________________________________ale mi takich prezentów jak siemianowi nie rób proszę
H4mm3R Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 spoko nie będę wchodził między Was
Arturoo Opublikowano 13 Października 2011 Autor Opublikowano 13 Października 2011 nie............. to ja nie chcę Wam mieszać :polew: :polew:
H4mm3R Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 Przecież wszyscy wiedzą o Twojej wazelince :polew:
GRYFI Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 cali wy - 4 stony pierdolenia :polew:
H4mm3R Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 Artur, siemian Ci zrobi kili kili :polew: :polew:
siemian Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 Artur, siemian Ci zrobi kili kili :polew: :polew: widać kto czego słucha
Arturoo Opublikowano 13 Października 2011 Autor Opublikowano 13 Października 2011 Artur, siemian Ci zrobi kili kili :polew: :polew: widać kto czego słucha o gustach się nie dyskutuje :polew: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi