DAWIDBORI Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 oj szkoda hamownia jak najbardziej aktualna sobota godzina 15.00 jastrzebie
boniu Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 a gdzie sie spotykamy lub cos ?? dawid tak jak pisalem postaram sie wpasc na spota,ale nie obiecuje ale na hamownie jade napewno!!
slodki79 Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 ja w środę odpadam recydywa slodki dziabnij za mnie browca :beer1: Oj to ciulowo ;( Ale jak tak ma być to dziabne tak zdrowo :beer1:
slodki79 Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 hehe czyli po małym i do domu No. Only big
przemolk Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Tak wogóle to witam wszystkich ponownie, trochę mnie nie było bo zmieniałem auto, ale już jestem i ja i autko więc w środę będę na spociku, pozdro i narka
DAWIDBORI Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 http://www.freemobo.com/ContentView.aspx?id=62765&langid=pl-PL
Wihajster Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 hehe czyli po małym i do domu No. Only big nie będziemy waryjota z gęby robic małym browsiem
damian25 Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Hej na hamownie tez się chyba skuszę ale to na spocie się dogadamy. Miał ktoś z was problem z szalejącymi kierunkowskazami po włączeniu migają ja głupie w obie strony??? I strasznie to wkurza P.S. Jakiś VAG znajdzie się na spociku?
Wihajster Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Hej na hamownie tez się chyba skuszę ale to na spocie się dogadamy. Miał ktoś z was problem z szalejącymi kierunkowskazami po włączeniu migają ja głupie w obie strony??? I strasznie to wkurza P.S. Jakiś VAG znajdzie się na spociku? tylko raz sie zdarzyło,że Vaga nie było i to ostatnio jak na złość kiedy był potrzebny
proton2 Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Noo to jutro chyba będzie święto Mnie na 99% jutro nie będzie. Trafił mi się wyjazd i raczej nie ma szans żebym zdążył wrócić do 20-tej
debolek Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Witam panowie wiem ze to nie ten dział ale nie mam kogo spytac mianowicie słyszałem ze na BB da sie gdzieś schamować auto czy wiecie moze gdzie
wojtekce Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 tak wiemy w sobote jedziemy całą grupą na hamownie do jastrzebia a w bielsku to ecu soft
DAWIDBORI Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 proton opuszczasz sie spoty olewasz na forumnie zabierasz głosu co sie z toba dzieje nie jestes czasem zakochany
proton2 Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 proton opuszczasz sie spoty olewasz na forumnie zabierasz głosu co sie z toba dzieje nie jestes czasem zakochany E tam zaraz zakochany Nie należę do wylewnych duszyczek więc się nei rozpisuję P.S. Na 100% mnie jutro nie będzie niestety.
wojtekce Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 proton opuszczasz sie spoty olewasz na forumnie zabierasz głosu co sie z toba dzieje nie jestes czasem zakochany E tam zaraz zakochany Nie należę do wylewnych duszyczek więc się nei rozpisuję P.S. Na 100% mnie jutro nie będzie niestety. oj wielki brat wihajster czeka od dawna na ten moment żeby dać Ci kropka za nieobecność
Wihajster Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 proton opuszczasz sie spoty olewasz na forumnie zabierasz głosu co sie z toba dzieje nie jestes czasem zakochany E tam zaraz zakochany Nie należę do wylewnych duszyczek więc się nei rozpisuję P.S. Na 100% mnie jutro nie będzie niestety. oj wielki brat wihajster czeka od dawna na ten moment żeby dać Ci kropka za nieobecność myśle,że z kropką mu będzie do twarzy
DAWIDBORI Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 oczywiscie ze tak zalezy w ktore miejsce go dostaniesz :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi