H4mm3R Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 A Ty to kto Jak to kto? No Arek majster, co Ty czytać nie umiesz? Aha, majster czego? Jak Chuck Norris - WSZYSTKIEGO Wyczuwam w tym wszystkim jakąś nutkę zbulwersowania, tak jakbym o Twojego chłopaka wypytywał No właśnie ostatnio zauważyłem, że wiążesz wszystko z jednym tematem Z majstrem
Steav Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Prócz siemiana jedzie ktoś z naszych do Bukowiny?? P.S Wyprzedzając komentarze, nie mam nic do siemiana
Wihajster Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Prócz siemiana jedzie ktoś z naszych do Bukowiny?? P.S Wyprzedzając komentarze, nie mam nic do siemiana ślepy jestes
Baddy Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 sypie, sypie i nie ma zamiaru przestać decha pod pachę i ogień
Arturoo Opublikowano 15 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2012 może trzeba się zorganizować i utworzyć szyk jak kiedyś :gwizdanie: Mariolini ,GRYFI, godzic ,proton2 ,MINIO i inni chętni by po serpentynach pojeździć
proton2 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 może trzeba się zorganizować i utworzyć szyk jak kiedyś :gwizdanie: Mariolini ,GRYFI, godzic ,proton2 ,MINIO i inni chętni by po serpentynach pojeździć Mam dość mocnych wrażeń po tym weekendzie Nie ma to jak ratować się przed spadnięciem w 5 m przepaść
siemian Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 może trzeba się zorganizować i utworzyć szyk jak kiedyś :gwizdanie: Mariolini ,GRYFI, godzic ,proton2 ,MINIO i inni chętni by po serpentynach pojeździć Mam dość mocnych wrażeń po tym weekendzie Nie ma to jak ratować się przed spadnięciem w 5 m przepaść nie graj tyle w tego XBoxa
MINIO Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 może trzeba się zorganizować i utworzyć szyk jak kiedyś :gwizdanie: Mariolini ,GRYFI, godzic ,proton2 ,MINIO i inni chętni by po serpentynach pojeździć Mam dość mocnych wrażeń po tym weekendzie Nie ma to jak ratować się przed spadnięciem w 5 m przepaść Tylko Godzic był twardy jadąc ośką w taki teren. Cały czas jestem pełen podziwu za odwagę jak również pokazowy obrót o 360 stopni i kontynuację jazdy przy powrocie do Bielska.
Arturoo Opublikowano 16 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2012 pytanie tylko ,czy obroty były planowane i kontrolowane czy po prostu szedł na żywioł
Steav Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 zacznijmy od parkingu przy dekatlonie
H4mm3R Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Siemian kup jej kitkę http://www.sadistic.pl/galeria/15617/kup-jej-kite
Rekomendowane odpowiedzi