DAWIDBORI Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 jasne ze nie:P moze se zrobie chipsa na 150 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 hmmmmmm nie powiedzialem ze nie jade a przydalo by sie troche zgnoic gnojem te benzynki bo czuja sie za pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 hmmmmmm nie powiedzialem ze nie jade a przydalo by sie troche zgnoic gnojem te benzynki bo czuja sie za pewnie no ba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 dawid a mowiles ze masz chipsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xandmar Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 boniu ja raczej nie pojadę moją benzynką pojedzie szwagier i nie chcę żeby się pogubił prześlij mi tel na pw to dogadamy sprawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 mam ale tylko na 130 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xandmar Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 hmmmmmm nie powiedzialem ze nie jade a przydalo by sie troche zgnoic gnojem te benzynki bo czuja sie za pewnie jasne,jasne ciekawe czym? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 xandmar czemu nie odpisujesz na gg ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xandmar Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 xandmar czemu nie odpisujesz na gg ?? mam nieaktywne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 hmmmmmm nie powiedzialem ze nie jade a przydalo by sie troche zgnoic gnojem te benzynki bo czuja sie za pewnie jasne,jasne ciekawe czym? :gwizdanie: powiedz gdzie i kiedy i jaka stawka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 dokladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xandmar Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 hmmmmmm nie powiedzialem ze nie jade a przydalo by sie troche zgnoic gnojem te benzynki bo czuja sie za pewnie jasne,jasne ciekawe czym? :gwizdanie: powiedz gdzie i kiedy i jaka stawka wpadnij na spota to pogadamy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 dawid zorientuj sie jak dasz rade ile koles wezmie za 3 pomiary chce sprawdzic serie i 2 programy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 spoko pewnie zrobi mi to w cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 [br]Dopisany: 12 Marzec 2009, 22:30_________________________________________________ale razem bedzie 6 pomiarów po 2 na kazdy program [br]Dopisany: 12 Marzec 2009, 22:31_________________________________________________ wpadnij na spota to pogadamy :gwizdanie nie ma o czym wszyscy wiemy kto będzie wąchał gnój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xandmar Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 no,no Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 tyle dobze ze sie zgadzasz ze mna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 to pogadamy z gosciem na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xandmar Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 tyle dobze ze sie zgadzasz ze mna to było po angielsku :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi