mk4 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Wojtek i Maciek dzięki za dziś :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: przy najbliższej okazji tak se :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: ,że nie będziemy pamiętać z jakiej okazji się spotkaliśmy Jak dla mnie to żaden problem, a jak się jedź Auris 1.4 nie Q nie automat
Arturoo Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2012 to się przemieszcz ,a nie jeździ i to jest 1.3 byłem już tym autkiem w Katowicach na 6-tym biegu w całym zakresie obrotów jedzie jak siemianowe b7 w zakresie 940-942 rpm :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
danielom Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Auris 1.4 nie Q nie automat :polew: Miło było poznać Wojtka i Maćka
mk4 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 mnie również, Arturo... wiesz zawsze mogło być gorzej mogłeś dostać malacza
Arturoo Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2012 Danielu to są spoko chłopaki i bardzo pomocne jak widziałeś [br]Dopisany: 28 Styczeń 2012, 23:01_________________________________________________ mnie również, Arturo... wiesz zawsze mogło być gorzej mogłeś dostać malacza z uwagi na model ubezpieczonego wozidełka musiał to być segment C :gwizdanie: wg. ubezpieczyciela
danielom Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 pier**lic co, wazne ze ma 4 kola i jedzie, byle do przodu
Arturoo Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2012 gynau [br]Dopisany: 28 Styczeń 2012, 23:04_________________________________________________ Kasi się podobało ,że nawet jak chciałem jechać szybciej to sam się bałem zacząć wyprzedzać jak coś się w lusterku pojawiało bo nie wiedziałem ,czy się wyrobię
danielom Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Wyobraz sobie , że w drodze powrotnej zas trafilem na radiowozy a no i cb dziala :polew:
Arturoo Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2012 znowu zajeżdżałeś im drogę mówiłem nie bierz ze mnie przykladu :polew: :polew: :polew: :polew:
mk4 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 będziesz teraz uznawany za aliena na wiosce nie ma to jak rejestracje CB
danielom Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 wyprzedzalem bo za wolno jakos mi sie ta kolumna wydawala jechac [br]Dopisany: 28 Styczeń 2012, 23:09_________________________________________________ będziesz teraz uznawany za aliena na wiosce nie ma to jak rejestracje CB ?? o radiu mowie, jak my jechali do Was do BB to myslalem ze radio zjebane a w drodze powrotnej ruszylem kablem i dziala, po prostu we wtyce od mica mi sie kable cos rozlaczyly
Arturoo Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2012 będziesz teraz uznawany za aliena na wiosce nie ma to jak rejestracje CB mogę broić i tak nikt auta nie zna tyle ,że szybki nie są przyciemnione i kierowcę widać [br]Dopisany: 28 Styczeń 2012, 23:11_________________________________________________ wyprzedzalem bo za wolno jakos mi sie ta kolumna wydawala jechac złego przykładu nie bierz bo skończysz jak siemian :gwizdanie: będziesz wyprzedzał za mną niebieskich na podwójnych ciągłych
danielom Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 będziesz teraz uznawany za aliena na wiosce nie ma to jak rejestracje CB mogę broić i tak nikt auta nie zna tyle ,że szybki nie są przyciemnione i kierowcę widać [br]Dopisany: 28 Styczeń 2012, 23:11_________________________________________________ wyprzedzalem bo za wolno jakos mi sie ta kolumna wydawala jechac złego przykładu nie bierz bo skończysz jak siemian :gwizdanie: będziesz wyprzedzał za mną niebieskich na podwójnych ciągłych swoj rozum mam, ale program musi byc na wiosne
Arturoo Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2012 ja :gwizdanie: chyba w Aurisie :polew: :polew: :polew:
mk4 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 wyprzedzalem bo za wolno jakos mi sie ta kolumna wydawala jechac [br]Dopisany: 28 Styczeń 2012, 23:09_________________________________________________ będziesz teraz uznawany za aliena na wiosce nie ma to jak rejestracje CB ?? o radiu mowie, jak my jechali do Was do BB to myslalem ze radio zjebane a w drodze powrotnej ruszylem kablem i dziala, po prostu we wtyce od mica mi sie kable cos rozlaczyly Arturo ma teraz rejestracje zaczynająca się na CB
Arturoo Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2012 ciemne okulary i nikt się nie kapnie nawet siemian przejedzie obok i nie pozna no i załatwię sobie jakiś blelok bo klucza dwa razy w Ikei szukałem i myślałem ,że zgubiłem
danielom Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 :polew: dobrze ze wszystko w miare poszlo gladko
mk4 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 mam nadzieje, że z naprawą też tak przejdzie ...
danielom Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 byle ciule z regeneracji ogarneli robote, bo wrzucanie pompy w tdi to banal, gorzej w dti oplowskim :gwizdanie: tam na lancuchu a silnik umieszczony wzdluznie i do tego gdzies pod podluznica.
Rekomendowane odpowiedzi