Mario22 Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 Witam Bielsko ... nigdy u was nie byłem ale chętnie wpadne bo ponoc miejscówe macie mega z grillem ... :naughty: Kiedy jakis liczniejszy spocik ??? Może by sie zebrała ekipa z Gliwic i by sie podjechało ???
Wihajster Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 Witam Bielsko ... nigdy u was nie byłem ale chętnie wpadne bo ponoc miejscówe macie mega z grillem ... :naughty:Kiedy jakis liczniejszy spocik ??? Może by sie zebrała ekipa z Gliwic i by sie podjechało ??? ale wiesz...byle kogo to my chętnie nie zapraszamy
Mario22 Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 Witam Bielsko ... nigdy u was nie byłem ale chętnie wpadne bo ponoc miejscówe macie mega z grillem ... :naughty:Kiedy jakis liczniejszy spocik ??? Może by sie zebrała ekipa z Gliwic i by sie podjechało ??? ale wiesz...byle kogo to my chętnie nie zapraszamy Wiem... słyszałem że bardzo żadko bywasz... cóż bez ciebie tez bedzie fajnie ...
siemian Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 :polew::polew::polew::polew::polew::polew:
Wihajster Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 Witam Bielsko ... nigdy u was nie byłem ale chętnie wpadne bo ponoc miejscówe macie mega z grillem ... :naughty:Kiedy jakis liczniejszy spocik ??? Może by sie zebrała ekipa z Gliwic i by sie podjechało ??? ale wiesz...byle kogo to my chętnie nie zapraszamy Wiem... słyszałem że bardzo żadko bywasz... cóż bez ciebie tez bedzie fajnie ... trafiłes w sedno sprawy.Przyjeżdża byle kto więc nie widze potrzeby wpadania
Mario22 Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 Witam Bielsko ... nigdy u was nie byłem ale chętnie wpadne bo ponoc miejscówe macie mega z grillem ... :naughty:Kiedy jakis liczniejszy spocik ??? Może by sie zebrała ekipa z Gliwic i by sie podjechało ??? ale wiesz...byle kogo to my chętnie nie zapraszamy Wiem... słyszałem że bardzo żadko bywasz... cóż bez ciebie tez bedzie fajnie ... trafiłes w sedno sprawy.Przyjeżdża byle kto więc nie widze potrzeby wpadania :decayed: Po Bukowinie bedziesz inaczej śpiewał ...
Arturoo Opublikowano 12 Marca 2012 Autor Opublikowano 12 Marca 2012 Wihu to siemian ma nowego sprzymierzeńca ---------- Post added at 16:18 ---------- Previous post was at 15:35 ---------- Witam Bielsko ... nigdy u was nie byłem ale chętnie wpadne bo ponoc miejscówe macie mega z grillem ... :naughty:Kiedy jakis liczniejszy spocik ??? Może by sie zebrała ekipa z Gliwic i by sie podjechało ??? ale wiesz...byle kogo to my chętnie nie zapraszamy Wiem... słyszałem że bardzo żadko bywasz... cóż bez ciebie tez bedzie fajnie ... trafiłes w sedno sprawy.Przyjeżdża byle kto więc nie widze potrzeby wpadania no na razie se odpuszczę w takim razie chyba ,że jakieś będzie organizowane to wpadnę
#Przemo# Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 Tak się składa że pierwszy dzięn wiosny jest za 2 tydnie w środę. To może uczcimy to ogniskiem i małym
Wihajster Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 pierwszy dzień wiosny...hmmm może się skuszę
Arturoo Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Opublikowano 13 Marca 2012 Jak się tylko o piciu zaczęło pisać to zaraz wylezą jak grzyby .......
#Przemo# Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 To co Panowie 21-03 imprezka w nałężu??
Rekomendowane odpowiedzi