siemian Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 hehe, Krakusy mają. Pisałem wczęsniej nie chodzi o mnie, bo ja przez większość czasu i tak jestem w Krk dlatego nie moge zawitać na Bielskie spociki. Chodzi mi o kolege Mk4,(chyba się wstydzi zapytać :>) który chce wymienić moduł i kiere, a to potem trzeba zvagować i pokasować błędy. Kiedy MArtin miałbyś ewentualnie chwilke i czy jesteśz BB? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 wpadnij do ecu-tech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 hehe, Krakusy mają. Pisałem wczęsniej nie chodzi o mnie, bo ja przez większość czasu i tak jestem w Krk dlatego nie moge zawitać na Bielskie spociki. Chodzi mi o kolege Mk4,(chyba się wstydzi zapytać :>) który chce wymienić moduł i kiere, a to potem trzeba zvagować i pokasować błędy. Kiedy MArtin miałbyś ewentualnie chwilke i czy jesteśz BB? Pozdrawiam znając realia to zapewne we wakacje najwczesniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xandmar Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 hehe, Krakusy mają. Pisałem wczęsniej nie chodzi o mnie, bo ja przez większość czasu i tak jestem w Krk dlatego nie moge zawitać na Bielskie spociki. Chodzi mi o kolege Mk4,(chyba się wstydzi zapytać :>) który chce wymienić moduł i kiere, a to potem trzeba zvagować i pokasować błędy. Kiedy MArtin miałbyś ewentualnie chwilke i czy jesteśz BB? Pozdrawiam znając realia to zapewne we wakacje najwczesniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 no moze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4 Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 no moze hehe dzięki chłopaki .... nie wstydzi tylko będę oddawała auto na przegląd i przy okazji może mi to zvaguje... a jak nie to chętnie skorzystam z pomocy martin a4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xandmar Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 no moze hehe dzięki chłopaki .... nie wstydzi tylko będę oddawała auto na przegląd i przy okazji może mi to zvaguje... a jak nie to chętnie skorzystam z pomocy martin a4 dziewczynka czy chłopak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4 Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 hehe przejęzyczenie mega (tak to jest jak się poprawia tekst z podpowiadania i nie myśli :D:D:D:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xandmar Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 kolego wpadnij na spociki w każdą środę 18.00 alejka W sarni stok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 :evil: :evil:i wogiole slodki jak ci wieczor mija mi przy kolejnym piwku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4 Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 kolego wpadnij na spociki w każdą środę 18.00 alejka W sarni stok dzięki za zaproszenie... muszę się pojawić ... przyszły tydzień odpada bo nie będę miał auta ale następny czemu nie... wiec do usłyszenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 co niektórzy przy drinku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xandmar Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 co niektórzy przy drinku zaczyna się ciekawe przy czym proton? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 co niektórzy przy drinku zaczyna się ciekawe przy czym proton? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 co niektórzy przy drinku zaczyna się ciekawe przy czym proton? sok z malin który dostał od babci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 :boobs: :drinks: :banan3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xandmar Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 co niektórzy przy drinku zaczyna się ciekawe przy czym proton? sok z malin który dostał od babci :polew: :polew:apropo hamowni jak tam mój szwagierek wypeniany był? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 troszku a ty nie masz seriii juz chlopie czy ty wiesz o tym:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xandmar Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 tia rok nieświadomości :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Haha, nie zgadliście - ja przy herbatce (...) a ty nie masz seriii juz chlopie czy ty wiesz o tym:D Zależy czy w górę czy w dół nie ma serii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi