DAWIDBORI Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 no w gore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Mam nadzieję, że w środę zobaczę wasze wykresiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 no jak sie chlopaki nie beda wstydzic:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 właśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Dobrze, że ja nie mogłem pojechać, bo bym się pewnie przeraził ile to tych rumaków już uciekło z zagrody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Dobrze, że ja nie mogłem pojechać, bo bym się pewnie przeraził ile to tych rumaków już uciekło z zagrody uciekło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Dawid wiem co moglo byc przyczyna tej dziury ... ale i Tak jestem zadowolony ... a jak reszta ??zadowolona ile mieliscie ?? ja mam serie 153.7 ,214 fabrycznie pisza 150 210 wiec jest dobrze ... Bedzie napewno chips myslalem ze bedzie brakowac koni w zagrodzie a tu jest spox [br]Dopisany: 14 Marzec 2009, 21:37_________________________________________________ ja jestem zadowolony No jak na serie to zajeb.....cie :good: :good: Ciekawe czy mojemu golfikowi byś dał radę 8s do 100km/h niestety już nim nie jeżdżę tylko jak jestem w domu i na zlotach nie wiem jak by to wygladalo moja 4 jest ciezsza od golfika ... ale dla zabawy idzie sprobowac ... Bo przeciez nie o kase ... lubie sie tak pobawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodki79 Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 :evil: :evil:i wogiole slodki jak ci wieczor mija mi przy kolejnym piwku Q...wa po powrocie tak się nadupcył.....em że teraz pisze z jednym okiem otwartym,bo drugie j**ane cały czas śpi,a tak wogóle idę znowu spać :decayed:[br]Dopisany: 14 Marzec 2009, 21:42_________________________________________________ Dawid wiem co moglo byc przyczyna tej dziury ... ale i Tak jestem zadowolony ... a jak reszta ??zadowolona ile mieliscie ?? ja mam serie 153.7 ,214 fabrycznie pisza 150 210 wiec jest dobrze ... Bedzie napewno chips myslalem ze bedzie brakowac koni w zagrodzie a tu jest spox [br]Dopisany: 14 Marzec 2009, 21:37_________________________________________________ ja jestem zadowolony No jak na serie to zajeb.....cie :good: :good: Ciekawe czy mojemu golfikowi byś dał radę 8s do 100km/h niestety już nim nie jeżdżę tylko jak jestem w domu i na zlotach nie wiem jak by to wygladalo moja 4 jest ciezsza od golfika ... ale dla zabawy idzie sprobowac ... Bo przeciez nie o kase ... lubie sie tak pobawic u mnie 7 s do 100km/h Dokładnie boniu tak tylko napisałem dla zachęty :wink4: :tongue4: I tak pomimo wszystkiego masz tam zdrowe rumaki :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 w koncu to sobota czas na Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 w koncu to sobota czas na trenuj zostało ci tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 w koncu to sobota czas na trenuj zostało ci tydzień to sie okaże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Panowie wrzucacie wykresiki ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 w koncu to sobota czas na trenuj zostało ci tydzień to sie okaże co to za fochy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 na razie tylko do jutra :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xandmar Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 właśnie mnie zastanawia co tam jest porobione 177/243 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 chips... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 eee tam v-tech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 co vtech jak sie nie zna to sie na chamownie wymowic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 to czemu boniowi zrobili tylko 1 pomiar heh a 2 olali i nie powtorzyli [br]Dopisany: 14 Marzec 2009, 22:47_________________________________________________taaa ty sie ku*** znasz [br]Dopisany: 14 Marzec 2009, 22:48_________________________________________________dajcie wykresy na forum i powiedzcie gdzie sie hamowaliście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 dajcie wykresy na forum i powiedzcie gdzie sie hamowaliście wiemy wiemy...najlepsza hamownia jest w bielsku i u Rogala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi