Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Arturoo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arturoo

4562

• siemian

3414

• Wihajster

2912

• H4mm3R

2689

Top użytkownicy w tym temacie

:D moze wpadniesz nastepnym razem swoim samochodem na hamownie to zobaczymy prawdziwa szkole :kox:

ale którym...bo tyle stoi ich na placu :kox:

Ale panowie się wczoraj nakurw...em :polew: pomału dochodzę do formy idę teraz do swojej bryki i na myjkę bo nie chce aby się pogniewała na mnie :polew: :polew: :polew: :polew: :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:

:D moze wpadniesz nastepnym razem swoim samochodem na hamownie to zobaczymy prawdziwa szkole :kox:

prawdziwa serie koleżko :cool1:

prawdziwa serie koleżko :cool1:

a skąd niby wiesz,że nie bedziesz miał znacznie mniej niz seria :cool1: sam powiedziales stary pazdzioch nie ma prawa trzymac seri :kox:

hm tylko seria z tego co mowiles pamietam chipy byly chwalenia bylo trzeba by na forum poszukac chciales sie z szlifierkami scigaca

słodki co do tego picia ja tam 4 wywalilem i w domu 6 jeszcze do 0.00 i tez dochodze do siebie zaraz rosołek i bede nówka

hm tylko seria z tego co mowiles pamietam chipy byly chwalenia bylo trzeba by na forum poszukac chciales sie z szlifierkami scigaca

słodki co do tego picia ja tam 4 wywalilem i w domu 6 jeszcze do 0.00 i tez dochodze do siebie zaraz rosołek i bede nówka

No ja na szybkiego z kumplami po 2 machneliśmy i już byłem zgotowany :decayed: :decayed: Całe szczęcie do wera miałem blisko :polew: :polew: :polew:

Kur....de ch.....wa pogoda i pier.....le nie myje niuńki :no: :no: :no: :no:

k.rwa martin zaczynasz mnie wkur...ć :angry:,przed kompem jesteś mądry, a w realu wielkie G,czemu ty nic nie zorganizujesz,pewnie masz tyle roboty że hoho, a no i jeszcze drugi klub musisz obskoczyć :kwasny: przyjedź na spota to pogadamy oczywiście jeśli tata Ci pozwoli auto wziąść pewnie dostanę kropka :disgust:

,

No ja na szybkiego z kumplami po 2 machneliśmy i już byłem zgotowany :decayed: :decayed: Całe szczęcie do wera miałem blisko :polew: :polew: :polew:

Kur....de ch.....wa pogoda i pier.....le nie myje niuńki :no: :no: :no: :no:

tylko na środę żeby była czysta bo przygarniesz kropka :decayed:

:tongue4: :tongue4:xandmar nerwomix już ci nie pomogą co się z tobą dzieje :slina: i czemu sie wtracasz jak to nie twoja sprawa :wallbash:

:tongue4: :tongue4:xandmar nerwomix już ci nie pomogą co się z tobą dzieje :slina: i czemu sie wtracasz jak to nie twoja sprawa :wallbash:

podkreśliłem heh taka prawda,po częsci to też mnie dotyczy ze mną to co z tobą się dzieje,poprostu wkur..wia mnie jak ktoś wyżej..... niż .... ma :thumbdown::confused4:[br]Dopisany: 15 Marzec 2009, 13:01_________________________________________________w końcu ktoś to powiedział