wojtekce Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 pewnie tak bo jak inaczej to wytłumaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 :> no nic w takim razie jesteście mądrzejsi wiec zgadzam sie z wami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 moze wpadniesz nastepnym razem swoim samochodem na hamownie to zobaczymy prawdziwa szkole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 moze wpadniesz nastepnym razem swoim samochodem na hamownie to zobaczymy prawdziwa szkole ale którym...bo tyle stoi ich na placu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodki79 Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Ale panowie się wczoraj nakurw...em pomału dochodzę do formy idę teraz do swojej bryki i na myjkę bo nie chce aby się pogniewała na mnie :polew: :polew: :sarcastic: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 moze wpadniesz nastepnym razem swoim samochodem na hamownie to zobaczymy prawdziwa szkole prawdziwa serie koleżko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 moze wpadniesz nastepnym razem swoim samochodem na hamownie to zobaczymy prawdziwa szkole prawdziwa serie koleżko a skąd niby wiesz,że nie bedziesz miał znacznie mniej niz seria sam powiedziales stary pazdzioch nie ma prawa trzymac seri Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 okaze sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 hm tylko seria z tego co mowiles pamietam chipy byly chwalenia bylo trzeba by na forum poszukac chciales sie z szlifierkami scigaca słodki co do tego picia ja tam 4 wywalilem i w domu 6 jeszcze do 0.00 i tez dochodze do siebie zaraz rosołek i bede nówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 nop ale 1 seria potem mody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodki79 Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 hm tylko seria z tego co mowiles pamietam chipy byly chwalenia bylo trzeba by na forum poszukac chciales sie z szlifierkami scigaca słodki co do tego picia ja tam 4 wywalilem i w domu 6 jeszcze do 0.00 i tez dochodze do siebie zaraz rosołek i bede nówka No ja na szybkiego z kumplami po 2 machneliśmy i już byłem zgotowany :decayed: Całe szczęcie do wera miałem blisko :polew: Kur....de ch.....wa pogoda i pier.....le nie myje niuńki :no: :no: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xandmar Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 k.rwa martin zaczynasz mnie wkur...ć ,przed kompem jesteś mądry, a w realu wielkie G,czemu ty nic nie zorganizujesz,pewnie masz tyle roboty że hoho, a no i jeszcze drugi klub musisz obskoczyć przyjedź na spota to pogadamy oczywiście jeśli tata Ci pozwoli auto wziąść pewnie dostanę kropka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 xandmar popychacze Ci graja w aucie... co to za czarnulka byla z twoim szwagrem ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xandmar Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 xandmar popychacze Ci graja w aucie... co to za czarnulka byla z twoim szwagrem ?? wiem,wiem,że grają zastanawiam się czy z tym robić, a ta czarnulka to moja szwagierka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 no calkiem calkiem mosz ta szwagierke ... ogierki z klubu sie ogladaly po niej ,.... hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xandmar Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 , No ja na szybkiego z kumplami po 2 machneliśmy i już byłem zgotowany :decayed: Całe szczęcie do wera miałem blisko :polew: Kur....de ch.....wa pogoda i pier.....le nie myje niuńki :no: :no: tylko na środę żeby była czysta bo przygarniesz kropka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 :tongue4:xandmar nerwomix już ci nie pomogą co się z tobą dzieje i czemu sie wtracasz jak to nie twoja sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 no ja myslalem ze twoja siostra :gwizdanie: ale podkresliles kolege z klubu moze robi reklame:D a popychacze slychac w tej zchipowanej turbobenzynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Panowie zabierzcie na srode waga trza u mnie logi porobic ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xandmar Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 :tongue4:xandmar nerwomix już ci nie pomogą co się z tobą dzieje i czemu sie wtracasz jak to nie twoja sprawa podkreśliłem heh taka prawda,po częsci to też mnie dotyczy ze mną to co z tobą się dzieje,poprostu wkur..wia mnie jak ktoś wyżej..... niż .... ma [br]Dopisany: 15 Marzec 2009, 13:01_________________________________________________w końcu ktoś to powiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi