xandmar Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 jedno i to samo [br]Dopisany: 18 Marzec 2009, 21:50_________________________________________________ tak czytam wasze posty i smiac mi sie chce kurfa z was :polew: :polew:[br]Dopisany: 18 Marzec 2009, 21:43_________________________________________________a najbardziej ze schlanego słodkiego No mi też z nadwornego tjuneraa PS-słodki może być ostro najebany,ale swój rozum ma i nie pisze głupot,tym samym nie wychyla się na nad wszystkich :kox:
martin a4 Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 tak czytam wasze posty i smiac mi sie chce kurfa z was :polew: :polew:[br]Dopisany: 18 Marzec 2009, 21:43_________________________________________________a najbardziej ze schlanego słodkiego No mi też z nadwornego tjuneraa PS-słodki może być ostro najebany,ale swój rozum ma i nie pisze głupot,tym samym nie wychyla się na nad wszystkich :kox: kochany piesek:polew: pozdr i pocwicz
xandmar Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 tak czytam wasze posty i smiac mi sie chce kurfa z was :polew: :polew:[br]Dopisany: 18 Marzec 2009, 21:43_________________________________________________a najbardziej ze schlanego słodkiego No mi też z nadwornego tjuneraa PS-słodki może być ostro najebany,ale swój rozum ma i nie pisze głupot,tym samym nie wychyla się na nad wszystkich :kox: kochany piesek :polew: pozdr i pocwicz martin nie wiem o co się wkurzasz, nikt sobie tego z palca nie wyssał, [br]Dopisany: 18 Marzec 2009, 21:56_________________________________________________ nie ładnie sie tu robi :sick3: widzę że docierają nawyki z innego forum :gwizdanie:
Wihajster Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 chłopcy prosze wyluzowac to,że sie znamy to nie znaczy ze nie moge dowalic wam kropka... :gwizdanie:
martin a4 Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 no właśnie proszę o spokój :gwizdanie:
slodki79 Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 chłopcy prosze wyluzowac to,że sie znamy to nie znaczy ze nie moge dowalic wam kropka... :gwizdanie: Ale my jesteśmy wyluzowani,tylko co niektórym(patrz jednemu) złość nie szkodzi urodzie tylko w głowie
DAWIDBORI Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 jA powiem tak nie powinni zabierac praktycznie gł•osu ci co wogole nie uczestnicza w zyciu klubu np w spotach zebranicha i hamowniach a tylko zabieraja glos jak trzeba kogos obrazic czy cus
xandmar Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 jA powiem tak nie powinni zabierac praktycznie gł•osu ci co wogole nie uczestnicza w zyciu klubu np w spotach zebranicha i hamowniach a tylko zabieraja glos jak trzeba kogos obrazic czy cus i wiecznie mieć o wszystko pretensje xandamar pozdr i poćwicz o co biega?
slodki79 Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 jA powiem tak nie powinni zabierac praktycznie gł•osu ci co wogole nie uczestnicza w zyciu klubu np w spotach zebranicha i hamowniach a tylko zabieraja glos jak trzeba kogos obrazic czy cus i wiecznie mieć o wszystko pretensje xandamar pozdr i poćwicz o co biega? xandmar nie pytaj się gościa,bo On sam nie wie o co już tu chodzi... :polew:
DAWIDBORI Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 szliczne hyle czoła :sick3: [br]Dopisany: 18 Marzec 2009, 22:09_________________________________________________proton jestes jeszcze tutaj?? odezwij sie na gg jak mozesz
xandmar Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 szliczne hyle czoła :sick3: [br]Dopisany: 18 Marzec 2009, 22:09_________________________________________________proton jestes jeszcze tutaj?? odezwij sie na gg jak mozesz nie może, zagaduje koleżanki
martin a4 Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 slodki co ty jeszcze tu robisz .DOBRANOC
xandmar Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 jA powiem tak nie powinni zabierac praktycznie gł•osu ci co wogole nie uczestnicza w zyciu klubu np w spotach zebranicha i hamowniach a tylko zabieraja glos jak trzeba kogos obrazic czy cus i wiecznie mieć o wszystko pretensje xandamar pozdr i poćwicz o co biega? xandmar nie pytaj się gościa,bo On sam nie wie o co już tu chodzi... :polew: chyba tak [br]Dopisany: 18 Marzec 2009, 22:15_________________________________________________ slodki co ty jeszcze tu robisz .DOBRANOC po co prowokujesz w ten sposób?
xandmar Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 jeszcze chyba nas tylu nie było razem na forum,więcej jak na spocie
Wihajster Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 jeszcze chyba nas tylu nie było razem na forum,więcej jak na spocie bedzie lepiej rosniemy w siłe
wojtekce Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 20 min mnie nie było i tak koledzy sie rozbestwili :bicz3:
Rekomendowane odpowiedzi